Obavijesti

Sport

Komentari 1

Novak Đoković se jedva provukao protiv Troickog

Novak Đoković se jedva provukao protiv Troickog
1

Srbin Novak Đoković, treći nositelj US Opena, teškom je mukom u 1. kolu svladao sunarodnjaka Troickog u pet setova. U zadnjem je bilo 6-3

VIDEO

Đoković je dobio prvi set sa 6-3, ali je nakon toga Troicki zaigrao odlično, apsolutno je dominirao u udarcima s osnovne crte, te je sljedeća dva seta riješio u svoju korist 6-3, 6-2.
Najveću priliku za pobjedu Troicki je propustio u četvrtom setu. Imao je 3-1 i break-loptu, odnosno priliku za dvostruki break! Nije iskoristio, a u sljedćem gemu izgubio je servis. Đoković je novim breakom u 12. gemu osigurao peti set, u kojem je opet prvi do breaka stigao Troicki, ali njegova prednost trajala je vrlo kratko, jer je najbolji srpski tenisač ubrzo poravnao na 1-1, a potom s novim breakom u četvrtom gemu trasirao put ka pobjedi, petoj u šestom dvoboju protiv Trockog. Đoković je u petom setu često imao potez više od svog sunarodnjaka i prijatelja, zaigrao je puno bolje od onga što je nudio dobrim dijelom dvoboja. Francuski veteran Arnaud Clement priredio je iznenađenje pobjedom protiv 16. nositelja, Cipranina Marcosa Baghdatisa, kojem nije pomoglo vodstvo 2-1 u setovima, kao niti prednost 3-1 u petom setu. Amerikanac Mardy Fish morao je za pobjedu protiv Čeha Jana Hajeka igrati pet setova, čak je i gubio 2-1 u setovima. Zanimljivo, budući da je Fish u tri seta koja je dobio ispustio samo jedan jedini gem! Francuz Jeremy Chardy eliminirao je talentiranog, ali i nepredvidivog Latvijca Ernestsa Gulbisa s čistih 3-0 u setovima. U konkurenciji tenisačica, od turnira se oprostila 8. nositeljica, Kineskinja Na Li. Sa 2-6, 6-4, 6-2 svladala ju je Ukrajinka Katerina Bondarenko.

Đoković (3) -Troicki 6-3, 3-6, 2-6, 7-5, 6-3
Clement – Baghdatis (16) 6-3, 2-6, 1-6, 6-4, 7-5
Fish (19) – Hajek 6-0, 3-6, 4-6, 6-0, 6-1
Lopez (23) – Giraldo 6-4, 6-4, 6-4
Chardy – Gulbis (24) 6-2, 7-6(1), 6-4

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Znate li čemu služi polukrug na rubu kaznenog prostora? Evo u kojem slučaju se jedino koristi
PUNO NAVIJAČA NE ZNA

Znate li čemu služi polukrug na rubu kaznenog prostora? Evo u kojem slučaju se jedino koristi

Nogometni travnjak je već desetljećima isti uz male izmjene dimenzija igrališta. Nepromijenjen je i polukrug ispred ruba kaznenog prostora kojeg svi nogometni zaljubljenici jako dobro poznaju. Ali znate li čemu služi?
Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša
LJUBAV NEMA GRANICA

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša

Endrick i njegova djevojka obavezno moraju reći jednom drugom "volim te" u svakoj situaciji. Tu su i neke druge klauzule koje bi se trebale pobrinuti kako će ovom tinejdžeru uvijek prave stvari ostati prioritet