Obavijesti

Sport

Komentari 20

Novi dres, morski psi s Rujevice!

Novi dres, morski psi s Rujevice!
4

Procurio je 'mock up' dizajn novih dresova na društvenim mrežama, ali baš pravi original u fan shopu je pušten u subotu u 20 sati

VIDEO

Rijeka od 20 sati na Rujevici predstavlja novu momčad s pojačanjima, prvi put na svom će stadionu momčad izvesti novi, domaći stručni stožer (Dragan Tadić, Fausto Budicin i Radomir Đalović), a u Fan shopu na stadionu moći će se za 500 kupiti i novi dres u kojem će večeras prvi put istrčati pojačanja Mario Vrančić, Mateo Pavlović i Pablo Alvarez...

Pokretanje videa...

Anton Krešić VIDEO

Otvorena je zapadna tribina, ulaz je besplatan, vrata stadiona otvaraju se od 20 sati, a na društvenim je mrežama osvanuo dizajn novih dresova. Radi se o 'mock up' verziji, dakle onoj koja nije konačna i pravi dresovi nisu identični, ali sličnost - postoji.

Prva garnitura je, naravno, bijela, a druga ovaj put: plava. Obje sa zlatnim dodacima i motivom klupske maskote: kako kažu na Kvarneru - 'pešekana', morskog psa.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Dresove je dizajnirao svjetski poznati riječki modni kreator Juraj Zigman, dresovi toliko lijepe da im je lako predvidjeti kako će: letjeti s polica.

Lagani 'teaser' novog dresa bile su 2-3 sekunde u onom klupskom videu najave potpisa nove riječke 'desetke', Alena Halilovića:

Poziv Armade

Najspektakularnija ljetna pojačanja Halilović, Mitrović i kompletna momčad 'bijelih' pozvali su navijače da večeras napune zapadnu tribinu Rujevice na kojoj će se sektor Z10 napuniti Arnada.

A iz KN Armada i sami su, oduševljeni Rijekom na riječki pogon, objavili poziv svim svojim članovima da dođu na stadion ističući kako žele da generalka s Koprom 'ne bude obična prijateljska utakmica već ona koja daje snagu, a na riječkim dečkima je da pokažu što mogu i žele kada im se pruži prilika' te kako je na navijačima 'da od prvog dana Rijeci budu vjetar u leđa, a ne teret zbog krivo dodane lopte ili jednog poraza'.

Rijeka predstavlja fantastična pojačanja i sjajne nove dresove
Rijeka predstavlja fantastična pojačanja i sjajne nove dresove

Armadin poziv prenosimo u cijelosti:

Kreće nam još jedna sezona s našom Rijekom, ovoga puta na - riječki pogon! 

Nakon teškog spusta na kraju prošle sezone, nakon još jednog "raspadanja" u prijelaznom roku, nakon što su se ispucali svi kritičari, ljubomorni i razočarani, kao i svake godine ostajemo samo MI i NAŠ KLUB, na početku još jednog puta SAMI PROTIV SVIH!

Nakon dugo godina na klupi gledamo domaće dečke koji će s dijelom riječke mladosti istrčati pred svoje navijače! Neki od mladih igrača debitirat će za prvu ekipu, a na nama je SVIMA da im budemo od prvog dana vjetar u leđa, a ne teret zbog krivo dodane lopte ili jednog poraza!

Vidjeli smo prošle godine koliko je pritisak s tribina nosio ekipu iznad njenih mogućnosti prema prvom mjestu.

U subotu je zadnja provjera Rijeke prije početka prvenstva i europskih utakmica, neka riječka ekipa osjeti što ih čeka kada krene bitka za bodove i europsku jesen. 

Pogotovo što Rijeku u prvenstvu na početku čekaju dva gostovanja na jugu Hrvatske pa neka na njih krenu s energijom koja dolazi s tribina.

Vidimo se u subotu i neka ne bude to obična prijateljska utakmica već ona koja daje snagu, a na riječkim dečkima je da pokažu što mogu i žele kada im se pruži prilika!

Navijački kop formiran će biti u sektoru Z10, ulaz na generalku je besplatan.

SVI SA RIJEKOM ZAJEDNO!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
'Majer igra bolje čim više ne misli da je najbolji i najljepši! A najbolji je lijevi bek - Gvardiol'
ANALIZA TOMISLAVA IVKOVIĆA:

'Majer igra bolje čim više ne misli da je najbolji i najljepši! A najbolji je lijevi bek - Gvardiol'

Kad je zdrav, Pjaca može biti prevaga. Dio utakmice bio je i druga špica, jako je opasan, surađuje sa suigračima, ima udarac, sve, tvrdi nekadašnji golman i trener