Obavijesti

Sport

Komentari 14

Novi Hrvat u PL: Ivan Santini se priključuje Kovi i Lovrenu

Novi Hrvat u PL: Ivan Santini se priključuje Kovi i Lovrenu

Cardiff City ponudio je pet milijuna eura za hrvatskog napadača, a Anderlecht ga je spreman pustiti. Osmorica bivših 'vatrenih' napadača zabijali su golove u Premiershipu

VIDEO

Hrvatska bi mogla dobiti trećeg igrača u Premier ligi, Cardiff City poslao je ponudu Anderlechtu za Ivana Santinija (29)!

Kako doznaje Daily Mail, velški je klub ponudio pet milijuna eura za hrvatskog napadača koji je ove sezone zabio 11 golova.

Santini se pojavio nakon što je prva meta Cardiffa, Argentinac iz Nantesa Emiliano Sala, poručio kako nije oduševljen idejom odlaska u Wales. Ktome, Nantes traži 20 milijuna funti...

Europa League - Group Stage - Group D - Dinamo Zagreb v RSC Anderlecht

Anderlecht bi, pišu Englezi, bio voljan pustiti hrvatskog napadača, a prenosi se i izjava neimenovanog belgijskog novinara koji je Ivana opisao kao igrača koji "nije dovoljno dobar za Anderlecht"!? Jer, kaže, marljiv je, zabija, ali nije igrač koji će donijeti prevagu.

Anderlecht je u prvenstvu tek peti s 14 bodova manje od vodećega Genka, a u Europskoj ligi doživio je debakl završivši na posljednjem mjestu iza Dinama, Fenerbahcea i Spartaka iz Trnave.

Cardiff je, pak, 17. u Premier ligi nakon 21 kola, te pleše blizu zone ispadanja. U najboljoj engleskoj ligi od Hrvata danas igraju samo Dejan Lovren i Mateo Kovačić.

Hrvatski napadači imaju bogatu povijest u Premier ligi: Nikica Jelavić zabio je 30 golova za Everton, Hull i West Ham, Alen Bokšić 22 za Middlesbrough, Ivan Klasnić 20 za Bolton, Davor Šuker deset za Arsenal i West Ham, Eduardo da Silva osam za Arsenal, Nikola Kalinić sedam za Blackburn, Mladen Petrić pet za Fulham, Ivica Mornar jedan za Portsmouth.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića