Obavijesti

Sport

Komentari 17

Novi kiks Emeryja: Toulouse je očitao lekciju PSG-u i pobijedio

Novi kiks Emeryja: Toulouse je očitao lekciju PSG-u i pobijedio
1

Toulouse je skoro ispao iz lige prošle sezone, a večeras je očitao lekciju PSG-u i slavio 2-0. Nakon 1248 dana Mario Götze se našao u početnoj postavi Dortmunda na Signal Iduna Parku. Pobijedili su 3-1 Freiburg

VIDEO

Na golu je stajala 17-godišnja francuska senzacija Alban Lafont. Mladi golman upisao je prve nastupe prošle sezone, a večeras je sačuvao svoju mrežu protiv PSG-a u pobjedi Toulousea 2-0 u 7. kolu Ligue 1. Da stvar bude bolja, momčad koja je pobijedila izabranike Unaija Emeryja u prosjeku je bila stara samo 22 godine i jedan mjesec. Mladost protiv iskustva, novac protiv želje i talenta.

I prije utakmice se moglo pretpostaviti da će Toulouse biti veliki ispit za goste iz Pariza. Nakon remija s Marseillem u gostima, momčad koja je prošle sezone završila na 17. mjestu i skoro ispala iz Ligue 1 pobijedila je Bordeaux 4-1, remizirala sa St. Eteinneom, izgubila od Bastie te pobijedila Guingamp i Lille.

Ovom sjajnom pobjedom protiv puno moćnijeg i vrjednijeg PSG-a Toulouse je preskočio francuskog prvaka i zauzeo visoko drugo mjesto Le Championnata. Mora se spomenuti da je domaćinu uvelike pomogao Serge Aurier koji nije imao svoj dan. Zaradio je prvi žuti u 24. minuti, a zatim je skrivio penal i dobio crveni karton u 47. minuti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Bodiger je bio siguran s bijele točke minutu kasnije, a Durmaz je potvrdio veliku pobjedu u 79. minuti. Bio je ovo drugi poraz PSG-a ove sezone u ligi.

Dortmund rutinski protiv Freiburga

Momčad Thomasa Tüchela nastavila je sjajan niz i upisala četvrtu pobjedu zaredom i osmu u zadnjih devet susreta. Borussia Dortmund je pobijedila Freiburg 3-1 na otvaranju 5. kola Bundeslige, preskočila Köln i zauzela drugo mjesto. Trenutno je najefikasnija momčad njemačkog prvenstva sa 16 postignutih golova u samo pet utakmica.

Dortmund je tako nastavio sjajan niz na Signal Iduna Parku gdje nije izgubio 24 utakmice zaredom. Utakmicu je obilježio Mario Götze, koji je nakon 1248 dana zaigrao u početnoj postavi Borussije na domaćem terenu. Nažalost po njega nije uspio zabiti, ali je Pierre-Emerick Aubameyang, koji se izjednačio na prvom mjestu najboljih strijelaca Bundeslige s Robertom Lewandowskim. Obojica imaju po pet golova.

Auba je zabio u 45. minuti, a Piszczek je povećao prednost na 2-0 u 53. Za 2-1 je zabio Philipp, a pobjedu 'crno-žutih' potvrdio je Guerreiro u prvoj minuti sudačke nadoknade.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj
STANJE DO EURA

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj

Belgija je na trećem mjestu preskočila Engleze, dok prve dvije pozicije i dalje drže Argentina i Francuska
Dani Alves, osuđen za silovanje, izašao iz zatvora pa partijao s društvom do jutarnjih sati...
ZGROZIO ŠPANJOLCE

Dani Alves, osuđen za silovanje, izašao iz zatvora pa partijao s društvom do jutarnjih sati...

Brazilac je uspio skupiti milijun eura jamčevine, a posljednjih dana pričalo se kako mu je novac posudio Memphis Depay, igrač Atletico Madrida