Obavijesti

Sport

Komentari 19

Novi kiks Milana: Talijanski velikan remizirao s Empolijem

Novi kiks Milana: Talijanski velikan remizirao s Empolijem
1

Nogometaši Milana odigrali su 2-2 s Empolijem na stadionu Carlo Castellani. Milan je dva puta vodio, ali nije uspio pobijediti. Livaja i Balotelli su dobili po 20 minuta

VIDEO

Nikako na zelenu granu. Nije Empoli loša momčad, dapače, Empoli igra lijep, povezani i napadački nogomet. Ali Milan nije kao što je nekad bio... Nogometaši Milana remizirali su s Empolijem na stadionu Carlo Castellani 2-2 u vrlo zanimljivoj utakmici s dosta izglednih prilika.

Milan je poveo preko svojeg najboljeg strijelca ove sezone Kolumbijca Carlosa Bacce u 8. minuti nakon lijepe asistencije lijevog beka Luce Antonellija. Veselje nije predugo trajalo pošto je veznjak Empolija Piotr Zielinski izjednačio do kraja prvog poluvremena, točnije u 32. minuti.

Milan je taj koji je preuzeo inicijativu na početku drugog poluvremena i pritiskao prvih 15 minuta. Pritisak se isplatio već nakon tri minute nastavka kad je Giacomo Bonaventura zabio svoj peti gol ove sezone na asistenciju napadača M'Baye Nianga. 

Da je talijanski gigant zabio još jedan u trenucima visokog pressinga, pitanje je kako bi utakmica završila. No izabranici Siniše Mihajlovića ostali su na dva gola što, ispostavit će se, na kraju nije bilo dovoljno. Empoli je golom "veterana" Massima Maccaronea izjednačio i vrlo brzo imao priliku i povesti preko Zielinskog, koji je zamalo bio neprecizan pucavši pored lijeve stative gola Gainluigija Donnarumme.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Rezultat se do kraja nije mijenjao, a Milan je ovim remijem propustio bodovno se izjednačiti s Romom na petom mjestu. Priliku na utakmici dobio je i Marko Livaja ušavši u igru u 70. minuti, a na teren je ušao i Mario Balotelli tri minute ranije.

Utakmica koja se igrala u 18.00 sati, ona između Forsinonea i Atalante, također je završila remijem 0-0.

Rezultati 21. kola talijanske Serie A:

  • Frosinone - Atalanta 0-0
  • Empoli - Milan 2-2
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića