Obavijesti

Sport

Komentari 87

Potres za potresom u Hajduku: Vučević također odlazi iz kluba

Potres za potresom u Hajduku: Vučević također odlazi iz kluba
4

NO Hajduka izglasao je nepovjerenje Marinu Brbiću, a to je izazvalo lančanu reakciju. Ostavku je podnio Pavasović Visković, a nakon njega i Goran Vučević

VIDEO

Ne želim sudjelovati u ovome nakon Brbićeve ostavke, rekao je Ljubo Pavasović Visković koji je podnio neopozivu ostavku na mjesto predsjednika NO-a Hajduka. 

- Podnio sam ostavku, ali ostavljam prostor udruzi Naš Hajduk da s Gradom nađem modalitet moje zamjene do sljedeće skupštine. Hajduku želim sreću. Hvala Brbiću i Vučeviću, ostali smo zahvaljujući našoj sinergiji. Ne želim sudjelovati u daljnjim događanjima nakon smjene Brbića - rekao je Ljubo Pavasović Visković i dodao:

- Nisam šokiran. Bilo je ovo predvidljivo nakon izbora za predsjednika uprave. Različito vidimo budućnost kluba, razišli smo se u stavovima, ali nemam razloga sumnjati u ljude koji su preuzeli klub. Brbić je jedan od najvećih predsjednika Hajduka jer je došao kad je klub bio dužan 105 milijuna kuna - dodao je Pavasović.

Brbić: Drago mi je da su me baš danas smijenili

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Veseli me da se moja smjena dogodila na dan kada smo svim zaposlenicima isplatili sva dugovanja, na dan kada nikome ne dugujemo niti lipu i time sam zaokružio jedan ciklus koji je bio moj cilj pri dolasku u klub, rekao je Marin Brbić i dodao:

- Želim svaku sreću svom nasljedniku. Ne mogu reći da sam razočaran, jer sam pretpostavljao i očekivao da će se ovako nešto i dogoditi. Žao mi je što mi nisu dali priliku da dovršim započeti posao i projekte, klubu želim svaku sreću i što uspješniji nastavak života, jer je Hajduk iznad svih nas.

Ne mogu ostati kad svi odlaze

Nadzorni odbor Hajduka na današnjoj je sjednici izglasao nepovjerenje Marinu Brbiću, a to je izazvalo lančanu reakciju. Ostavku je podnio Pavasović, a nakon njega i Goran Vučević, iako mu je izglasano povjerenje.

- Ne mogu preuzeti odogovornost ostanka u klubu kad iz njega odlaze moji najbliži suradnici - rekao je Goran Vučević.

Potres koji je zahvatio Poljud širi se i dalje, a neprovjerene vijesti s Poljuda govore kako to još nije sve. Navodno bi se s Pavasovićem, Brbićem i Vučevićem mogli solidarizirati još neki članovi stručnog stožera. 

Navodno je u pitanju šef omladinske škole Srđan Andrić, a veliko je pitanje što će o svemu nakon ostavki najbližih suradnika kazati trener Damir Burić. Sasvim sigurno je kako je ovo veliki potres u Hajduku koji bi mogao imati dalekosežne posljedice.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 87
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića