Sport

Komentari 14

Mandžo: Juve? Bez obzira na sve, ponio sam se kao ratnik...

Mandžo: Juve? Bez obzira na sve, ponio sam se kao ratnik...

Mario Mandžukić (33) predvodit će napad katarskog Al Duhaila u koji je stigao iz talijanskog Juventusa. 'Mr. No Good' dočekan je kao kralj, a prvi se put obratio tamošnjim novinarima te trenirao sa momčadi

Imao sam mnogo vremena da razmotrim sve ponude i odabrao sam Duhail kao okolinu u kojoj želim nastaviti. Želim zahvaliti ovim ljudima što su mi dali priliku da igram ovdje, od dolaska sam proveo nekoliko lijepih dana te sam se odmah osjećao kao da sam kod kuće, započeo je Mario Mandžukić (33) na prvom obraćanju u novom klubu.

Bivši hrvatski reprezentativac veliko je pojačanje za Al Duhail, klub koji lovi naslov prvaka, a ubrzo bi u njihovom dresu mogao i debitirati. I to već 4. siječnja kada će njegov klub, lider prvenstva nakon 11 kola, ugostiti u Dohi Qatar SC. I krene li ga odmah, Mandžo bi brzo mogao i na vrh liste strijelaca! Jer nakon 11 kola vodeći je strijelac Bounedjah iz Al Sadda sa svega šest golova.

- Još uvijek moram upoznati suigrače, ali već sam se sreo s Benatijom s kojim sam igrao u Juventusu i super se slažemo. Ne volim govoriti o prošlosti, gledajmo u budućnost - rekao je Mario i dodao:

- Vrijeme koje sam u Juventusu proveo, a da nisam igrao za mene je bilo nešto novo. Bez obzira na sve, cijelog sam života bio ratnik, a tako sam se ponio i u Torinu.

Mandžu su u svlačionici dočekali Marokanac Medhi Benatia, Belgijac Edmilson Junior, a trener Rui Faria je Portugalac, godinama Mourinhov pomoćnik., a prije prvog treninga dobio je prigodni dar, a nakon toga je upoznao suigrače i na terenu. U Europi je Mandžo osvojio sve, a sad će pokušati napraviti taj iskorak i u Aziji. 

Najčitaniji članci