Obavijesti

Sport

Komentari 2

Novi šok u Wimbledonu! Ispala i najbolja tenisačica na svijetu

Novi šok u Wimbledonu! Ispala i najbolja tenisačica na svijetu
1

Još jedna senzacija na Wimbledonu - ispala je aktualna pobjednica Roland Garrosa i to od 48. igračice svijeta, Tajvanke Su-Wei Hsieh, koja je nadoknadom zaostataka došla do osmine finala

VIDEO

Niz iznenađujućih rezultata na ovogodišnjem Wimbledonu nastavljen je i u subotu, a kreatorica nove senzacije je 32-godišnja Tajvanka Su-Wei Hsieh koja je sa 3-6, 6-4, 7-5 svladala prvu tenisačicu svijeta Rumunjku Simonu Halep i tako treći put u karijeri, a prvi put u All England Clubu, izborila mjesto u osmini finala pojedinačne konkurencije na Grand Slam turnirima.

Pobjeda Tajvanke još je veća s obzirom na kretanje rezultata. Naime, Hsieh je nadoknadila set zaostatka, a u odlučujućem setu je nadoknadila zaostatak od 1-4 te kod 4-5 spasila meč-loptu kad je bila na servisu. Halep je u 11. gemu izgubila servis nakon što je propustila tri prilike za vodstvo 6-5, a u sljedećem gemu nije iskoristila dvije povezane break-lopte (15-40). Nizom od četiri poena, ponajviše zahvaljujući pogreškama aktualne pobjednice Roland Garrosa, Tajvanka je stigla do najveće pobjede u karijeri.

Unatoč porazu Halep će ostati na vrhu WTA ljestvice, jer je od prvih deset tenisačica svijeta u ovom trenutku, u igri ostala još samo Čehinja Karolina Pliškova, koja ju ne može prestići ni u slučaju da osvoji svoj prvi Grand Slam trofej.

I kod tenisača neće biti promjene na vrhu ATP ljestvice nakon Wimbledona, jer je Rafael Nadal pobjedom nad Australcem Alexom De Minaurom 6-1, 6-2, 6-4 osigurao mjesto u osmini finala, što će mu donijeti dovoljno bodova da se zadrži ispred Rogera Federera, čak i da izgubi u sljedećem kolu, a Švicarac obrani naslov.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića