Sport

Komentari 235

Novi udar na Metličića! 'Gdje bi bio da nije imao 5 pomagača?' Rukometaš odgovorio za 24sata

Novi udar na Metličića! 'Gdje bi bio da nije imao 5 pomagača?' Rukometaš odgovorio za 24sata

Petar Metličić! Imao je sreću da je na parketu imao pet pomagača. E da je bio dobar rukometaš kao što je zločest čovjek, gdje bi mu kraj bio?, napisala je Jasenka Sparks, druga sestra Hrvoja Horvata

Brzo nakon što je Vanja Horvat (47), sestra izbornika hrvatske rukometne reprezentacije Hrvoja Horvata (44), objavila na Instagramu story u kojem je oplela po bivšem hrvatskom reprezentativcu i stručnom komentatoru RTL-a Petru Metličiću, javili su se i drugi članovi Horvatove obitelji.

POGLEDAJTE VIDEO: Hrvatska ostala bez polufinala Eura

Ovoga puta svoje javno nezadovoljstvo i podršku bratu Hrvoju iskazala je Jasenka Sparks (djevojački Horvat), druga sestra izbornika rukometne reprezentacije, koja je bila u braku s istaknutim rukometašem Iztokom Pucom. Iztok je preminuo 2011. godine.

- Petar Metličić!!!!!!!!! Imao je sreću da je na parketu imao pet pomagača. E da je bio dobar rukometaš kao što je zločest čovjek, gdje bi mu kraj bio???? - napisala je Jasenka Sparks na Facebooku priloživši fotografiju, a potom je objavu izbrisala.

A onda je sat vremena kasnije dodala novu objavu pruživši podršku sestri Vanji.

- Bravo sister! Svatko si daje pravo da pljuje... Gdje bi ovaj bio da nije imao pet pomagača?

Svoje viđenje situacije i podršku ujaku Hrvoju Horvatu izrazio je i Borut Puc, sin Jasenke i pokojnog Iztoka Puca.

- Prvenstvo još traje, a mi se pravimo važni iz studio i okolice. Samo negativa nikad niš ne valja, svi su teški stručnjaci, svi bi drugačije kad je tekma gotova... Jad tuga i bijeda...

Ajmo malo pozitive za promjenu. Imamo još 2 utakmice, idemo izvuć najbolje što možemo. Imamo mladu ekipu i treba nam naša podrška i pozitiva. Što se Hrvoja tiče, čovjek je uspio parirat bez pola ekipe najboljoj reprezentaciji na svijetu. Četiri utakmice, jedna loša kad je pol ekipe otpalo u zadnji čas, tri dobro bez pravog treninga, bez igravanja ičega... Baš bi volio vidit ove filozofe da dođu na njegovu poziciju i postignu bolji rezultat.

Ujo, naš ponos do neba. Samo nastavi pozitivno ne obaziraj se na druge i sretno dalje.

Ponos do neba,

Podrška svim igračima i sretno dalje, idemo - stoju u objavi Boruta Puca.

Perin kratki odgovor

Metličića smo zamolili za komentar ovih optužbi.

- Sve sam rekao i ne želim ulaziti ni u kakve polemike - kratko je poručio Metličić za 24sata.

I izbornikov otac Hrvoje Horvat Cveba rekao nam je kako ne bi želio ništa komentirati.

Najčitaniji članci