Sport

Komentari 7

Novi udarac za Snježanu Pejčić: Treneru pozlilo, završio u bolnici

Novi udarac za Snježanu Pejčić: Treneru pozlilo, završio u bolnici

Nakon što je naša najbolja streljačica otkrila u kakvim uvjetima puca, rekavši kako su najgori u njezinoj karijeri, došlo je do novih problema. Njezinom treneru je pozlilo

Trener hrvatske streljačice Snježane Pejčić Seno Čusto (66) završio je u četvrtak u bolnici na Olimpijskim igrama u Tokiju, priopćio je Hrvatski olimpijski odbor.

POGLEDAJTE VIDEO:

Čusti je pozlilo tijekom vožnje autobusom s treninga u Tokiju, a nakon intervencije je zadržan na bolničkom liječenju.

- S njim je bio liječnik našeg olimpijskog izaslanstva te je nakon Čustina pregleda informiran o zadržavanju trenera na bolničkom liječenju - priopćili su iz HOO-a.

Liječnička služba iz sastava hrvatske olimpijske delegacije u Tokiju prati stanje našeg najtrofejnijeg streljačkog trenera, u stalnom je kontaktu s liječnicima u bolnici te će o svim novonastalim okolnostima pravodobno izvijestiti Hrvatski olimpijski odbor i hrvatsku javnost, stoji u priopćenju HOO-a.

Snježanu Pejčić je tako snašla nova nevolja nakon što je prije dva dana rekla kako nikada u karijeri nije pucala u gorim uvjetima.

- Mislim da nikad nisam pucala u gorim uvjetima na deset metara. Trebala bi biti zatvorena streljana i klimatizirana, da je ovako vruće i osjećaj 43 stupnja...Meni je to potpuno bizarna situacija - rekla je Pejčić.

Naša najbolja streljačica već u subotu ima priliku uzeti medalje. Finale zračne puške na 10 metara na rasporedu je u 3:45 po hrvatskom vremenu.