Obavijesti

Sport

Komentari 123

Novinar Timesa pokazao je isti Đokovićev test i dva rezultata: Prvo negativan pa pozitivan?!

Novinar Timesa pokazao je isti Đokovićev test  i dva rezultata:  Prvo negativan pa pozitivan?!
3

Naime, skeniranjem koda pozitivnog Đokovićeva PCR testa iz 16. prosinca do nedavno je pokazivao da je taj test negativan, tvrdi novinar Timesa i Der Spiegela

VIDEO

Iako je australski sudac Anthony Kelly ukinuo suspenziju vize Novaka Đokovića, nastup prvog reketa svijeta u Melbourneu je i dalje pod velikim upitnikom. Može se reći da je Srbin dobio jednu bitku, ali ne i cijeli rat.

POGLEDAJTE VIDEO: Nole u Melbourneu

Pokretanje videa...

Đokoviću ministar može ukinuti vizu: 'Ako je sud donio odluku, onda to svi moraju poštivati' VIDEO

Javnost bode u oči podatak da je njegov, navodni, pozitivni test na koronu stigao na njegovu adresu 16. prosinca u 20.19, a sljedeći je dan dijelio pehare i medalje mladim srpskim tenisačima i tenisačicama. Dan kasnije bio je na snimanju L'Equipea u Beogradu, što je objavom potvrdio francuski list, koji je kazao kako ih Đoković nije obavijestio o zarazi.

Australci pokrenuli novu istragu protiv Novaka: Lagao da nije putovao? Ministar nije odlučio
Australci pokrenuli novu istragu protiv Novaka: Lagao da nije putovao? Ministar nije odlučio

Iz dana u dan, pak, saznajemo nove informacije o cijelom slučaju 'Đoković - Australian Open 2022'. Naime, skeniranjem koda Đokovićeva PCR testa iz 16. prosinca (pozitivan) pokazivao da je taj test negativan, piše novinar New York Timesa i Der Spiegela Ben Rothenberg u tvitu od 10. siječnja o 2.06 ujutro po hrvatskom vremenu.

Radi se o šifri potvrde 7371999-259039 navedenoj na pozitivnom testu od 16. prosinca. U novoj objavi u 2.13, pak, isti QR kod je, prema Rothenbergu, pokazao da je pozitivan. Novinar se zapitao: "Tko se zaigrao s ovom stranicom?". Ako danas skenirate taj kod, pokazat će da je pozitivan.

Podsjetimo, obitelj Đoković  su održala je presicu nakon puštanja Novaka iz pritvora te su odgovarali na razna pitanja, sve dok nije došlo ono škakljivo.

Je li istina da je bio pozitivan 16. prosinca? Je li hodao kasnije u javnosti?

- Sve je transparentno! - rekao je Đorđe nakon čega su mu novinari rekli da odgovori na pitanje. 

 - Pressica je gotova. Hvala svima što ste došli. Živio Novak i idemo po još jednu titulu! - rekao je brat srpskog tenisača i prekinuo pressicu. 

Đoković je slobodan, ali australski ministar imigracije Hawke i dalje zadržava pravo poništiti mu vizu u bilo kojem trenutku. Australski sudac je oslobađajuću odluku u korist Đokovića temeljio na kršenju procedure od strane australskih vlasti, a ne o tome ima li tenisač pravo na izuzeće i ulazak u zemlju ili ne.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 123
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica