Obavijesti

Sport

Komentari 4

Novinarka BBC-a rugala se pobjedniku utrke zbog zubi

Novinarka BBC-a rugala se pobjedniku utrke zbog zubi
3

Liam Treadwell slavio je na konjičkoj utrci Grand National, no novinarka BBC-a nije ga pitala ništa o utrci, nego se koncentrirala na - njegove zube!

VIDEO

Ajde, malo nam se nacerite u kameru. Dajte da vam vidimo zube, govorila je novinarka BBC-a Clare Balding u mikrofon tijekom razgovora s Liamom Treadwellom. Čovjek je koji trenutak ranije pobijedio u čuvenoj konjičkoj utrci Grand National, njegova pobjeda šokirala je i njega i protivnike, ali i kladioničare, koji su na Treadwellovu pobjedu nudili omjer 100-1. No Clare Balding nije to smatrala dovoljno zanimljivim, problemi sa zubima presretnog džokeja bili su ono što je zanima.
- Nema baš najbolje zube na svijetu, ali barem si može priuštiti da to ispravi - šalila se Clare na račun 23-godišnjeg Engleza.
Liam se u tom trenutku nije naljutio, djelovao je kao i da njega sve to dobro zabavlja, no postoji razlog zašto je to tako.
- Naravno da nije trebala reći to što je rekla i u nekim drugim okolnostima dobila bi i moj odgovor. No u tom trenutku okolnosti nisu bile normalne - rekao je Treadwell. A objašnjavati potez svoje zaposlenice morala je i uprava BBC-a.
- Clare Balding nije imala namjeru uznemiriti ili osramotiti Liama Treadwella, ali potpuno shvaća da u tom trenutku nije smjela razgovarati o toj temi - poručili su iz ugledne televizijske kuće. O eventualnim sankcijama za svoju zaposlenicu nisu govorili, no nije isključeno da će Clare zažaliti zbog ovog razgovora.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića