Obavijesti

Sport

Komentari 195

Novo iznenađenje za Španjolce: Ćorić umjesto Luke na "furiju"

Novo iznenađenje za Španjolce: Ćorić umjesto Luke na "furiju"
1

MANDŽO UPITAN Moglo bi se otvoriti i mjesto u napadu jer Mandžukić osjeća bol. Modrić sigurno preskače Španjolsku, a na njegovo mjesto uskače najmlađi u sastavu

VIDEO

Ako je suditi po treningu u Deauvillu, posljednjem prije odlaska reprezentacije u Bordeaux, na mjestu Luke Modrića trebao bi zaigrati Ante Ćorić!

Tako je hrvatski izbornik Ante Čačić posložio igrače u utakmici devet protiv devet. U jednom sastavu bili su igrači koji su počeli protiv Turske i Češke: Srna, Ćorluka, Vida, Strinić, Badelj, Brozović, Rakitić i Perišić te uz njih ­Ćorić.

Zbog problema s mišićem Modrić nije ni trenirao.

- Ne može igrati. Trebat će mu sedam, osam dana da se ta ozljeda zaliječi. Kada bi Luka igrao protiv Španjolske, postojala bi opasnost rupture mišića, a to bi za njega bio kraj EP-a - objasnio je Boris Nemec.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Liječnik reprezentacije pozabavio se i stanjem Marija Mandžukića.

I udarni napadač propustio je trening.

- Nije to isti mišić kao kod Modrića. Ima edem, ali ne smeta mu to u igri - dodao je Nemec.

Naravno, ulazak Ćorića u prvi sastav na treningu ne mora nužno značiti da će i igrati. Međutim, Čačić tu ima jedno zlatno pravilo, koje je koristio i uoči prve dvije utakmice ­na Euru. Igrači koje odredi na treningu na kraju i završe u prvih 11.

Ante Čačić izuzetno respektira Ćorića, a posebno je bio oduševljen nakon što je Ante s mladom reprezentacijom u kvalifikacijama potpuno deklasirao favoriziranu Španjolsku. Na toj utakmici se poigravao sa Španjolcima kao da je riječ o utakmici na školskom igralištu protiv susjednog razreda.

Počne li susret protiv Španjolske, Ante će s 19 godina i dva mjeseca biti najmlađi igrač u povijesti reprezentacije koji je zaigrao na nekom natjecanju. Prvi iza njega je Mateo Kovačić, koji je s 20 godina zaigrao na Svjetskom prvenstvu 2014. u prvoj utakmici protiv Brazila.

I upravo je Mateo sad izravni konkurent Anti. No izbornik nije previše zadovoljan Kovačićevim doprinosom protiv Češke u zadnjih pola sata igre u St. Etienneu.

- Mateo nije puno igrao u Realu ove sezone. To je sad razlog slabije forme - opravdao je Čačić loše izdanje Kovačića.

A protiv Španjolske nema takvih opravdanja. Trebaju nam igrači koji su sad u najboljoj formi.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 195
VIDEO

Payet ga pokosio: Ronaldo je u suzama morao napustiti teren
VIDEO

Payet ga pokosio: Ronaldo je u suzama morao napustiti teren

PAYET GA "POKUPIO" Cristiano Ronaldo ozbiljno je ozlijedio koljeno već u devetoj minuti pariškog finala nakon starta Dimitrija Payeta. Ponajbolji nogometaš svijeta morao je izaći iz igre

Najezda moljaca na Stade de Franceu smetala je finalistima
VIDEO

Najezda moljaca na Stade de Franceu smetala je finalistima

BJEŽI OD MENE Deschamps, Griezmann i ostali pri izlasku na teren Stade de Francea borili su se s navalom - moljaca. Lijepe se na korner-zastavice, golove, reklame...
Drama kraj hotela Francuske: Policija uništila sumnjivu torbu
IGRAČI U STRAHU

Drama kraj hotela Francuske: Policija uništila sumnjivu torbu

Nekoliko metara od hotela u kojem je smještena francuska nogometna reprezentacija ostavljena je sumnjiva torba. Francuska policija ju je raznijela, a kasnije se ispostavilo da je bila lažna uzbuna