Obavijesti

Sport

Komentari 3

Novog Šukera i Modrića ćemo još i imati, ali Naleta nećemo...

Novog Šukera i Modrića ćemo još i imati, ali Naleta nećemo...

Da bi Prosinečkom pokazao koliko ga Milan želi, poklonio mu je Mercedes. Odbijao je Berlusconijeve pozive, ako bi se igrač ozlijedio iste bi sekunde naručio helikopter da ga vozi u bolnicu. Ako bi klub bio u problemima ne bi uzeo proviziju

VIDEO

Da nije korone i obiteljske odluke da će ga ispratiti samo najbliži, Naletu bi na sprovod došle tisuće, a možda i deset tisuća ljudi.

Pokretanje videa...

Trening Hrvatske uoči Francuza 02:37

Devedesetih su konzervativni urednici, stara škola, govorili da se samo dvojici sportaša umjesto prezimena smije napisati ime. Draženu i, možda, Goranu.

U svom fahu Nale je bio i kategorija iznad. Bio je toliko velik da si mu smio napisati samo prezime po kojemu ga je cijeli svijet znao. Bio je klasik. Gospodin starog kova. Ustao bi pozdravljajući i mlađe od sebe. Nikad u kuću u kojoj je žena, recimo igračeva mama, ne bi otišao bez cvijeća.

Da bi Prosinečkom pokazao koliko ga Milan želi, poklonio mu je Mercedes. Svi su se otimali za Berlusconijevim društvom, a on bi koji put i odbio poziv u restoran Assassino. Rekao je, nije u redu gurati se, pristojno je koji put i odbiti. Ako bi se igrač ozlijedio iste bi sekunde naručio helikopter da ga vozi u bolnicu. Ako bi klub bio u problemima ne bi uzeo proviziju.

U Milanu na vrhuncu moći imao je ured. I u Realu je bio kod kuće. Bio je samozatajan. Htio sam napisati knjigu o njemu, no hajde, dobio sam intervju. U kojem mnogo toga nije rekao.

“Kako ste to uspjeli?”

“Preko Doboja”, šalio se.

“Sve ti je u mom životu preko Doboja”.

Život je htio da nedugo nakon što smo se upoznali zbog problema sa srcem završi u bolnici. Posjetio sam ga. (Još u djetinjstvu me prijatelj mog pokojnog starog naučio da srčanim bolesnicima neizrecivo pomaže ljubav najbližih. I pažnja ostalih.) Iznenadio se, pitao što radim.

Ne sjećam se koji intervju mi je zapinjao, ipak je to bilo prije 22 godine. Ali se sjećam da je u Naletovoj bolničkoj sobi mobitel hvatao signal samo na nekih desetak centimetara i da se morao sagnuti da bi telefonirao. Nazvao je čovjeka i rekao da ću doći, a meni da više ne brinem o tome. Da samo otputujem.

Pitao sam ga je li prodao kojeg igrača, iz kreveta. Reče da jest, dvojicu.

I rekao mi je, “Kolikima sam karijere, živote napravio, a u bolnicu mi dođu samo otac jednog od njih, i novinar kojeg vidim drugi put u životu”.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Vidi sve članke ovog autora
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica
'Oni su tipovi s kojima ne želite se zakačiti'. Stariji Jokić davio je curu i noževima gađao Nikolu
TKO SU BRAĆA JOKIĆ

'Oni su tipovi s kojima ne želite se zakačiti'. Stariji Jokić davio je curu i noževima gađao Nikolu

Braća Nikole Jokića ponovno su u središtu javnosti nakon što je najstariji brat Strahinja šakom udario navijača na NBA utakmici. I ranije su često izazivali incidente, svađali se s holivudskim glumcima i prijetili igračima