Obavijesti

Sport

Komentari 3

Novosel: Uh, muzej s trofejima je preživio, stradala je tek slika

Novosel: Uh, muzej s trofejima je preživio, stradala je tek slika
3

Potres? Ma kakav potres, pa meni je cijeli život potres. Nije bilo nikakve panike, niti štete u kući. Sine, ne zamaram se ja potresom, brine me ova korona. Ona je prijetnja čovječanstvu, kaže Ćiro

VIDEO

Nedjeljni potres u Zagrebu zabrinuo je brojne stanovnike glavnoga grada Lijepe naše. Nažalost, on je donio i jednu ljudsku žrtvu, dok su štete u samom centru grada goleme. A baš u strogom centru Zagreba žive i dvije ikone hrvatskog sporta Mirko Novosel i Ćiro Blažević.

Pokretanje videa...

01:16

 - Živim na Strossmayerovom trgu, a ovoga me bilo strah cijeli život - rekao nam je Novosel i nastavio:

- Zidovi su izdržali, ali je otpalo malo žbuke. Muzej u kojemu su moje slike, trofeji i medalje je također 'preživio'. Stradala je samo jedna slika koja se razbila.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Novosel kaže da ga je dobro protreslo u nedjelju ujutro.

- Baš je žestoko zatreslo. Stan je na kraju ipak dobro prošao i vratili smo se u njega. Spavali smo doma. Nije da se bojim novog potresa. O tome u ovom trenutku i ne razmišljam - kaže Novosel.

A što o cijeloj priči kaže Ćiro Blažević?

- Kako sam doživio potres? Ma ja ga uopće nisam doživio, meni je cijeli moj život potres, haha. Ma kod mene nije bilo nikakve panike. Pa sine, tko bi više paničario u mojim godinama? Ja sam svoju misiju završio, već dugo živim, sada se samo brinem za djecu i unučad. Ali, čovjek nikada ne može biti ravnodušan, pa tako ni ja nisam nakon svih ovih strahota koje su pogodile Zagreb i Hrvatsku - rekao je Ćiro Blažević, pa nastavio:

- Šteta? Pa ima svega, ali to je sada nebitno. Pukao mi je zid, popadale su mi slike i čaše, ali ne zamaram se ja potresom. Sine, samo korona, ona je je..na. Ma kakav potres, on je mala beba u odnosu na ovaj virus koji je prijetnja cijelom čovječanstvu. Pamtim puno toga, ali ova korona je nešto najopasnije što se svima nama moglo dogoditi. Nikakvi potresi, samo me korona plaši.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića