Obavijesti

Sport

Komentari 96

Nula Dinama u Rovinju, Olmo, Stojanović i Soldo su debitirali

Nula Dinama u Rovinju, Olmo, Stojanović i Soldo su debitirali
1

'Modri' su u Rovinjskom selu odigrali prvu pripremnu utakmicu uoči nastavka sezone. Remizirali su s Celjem 0-0, a na teren se vratio i Gordon Schildenfeld

VIDEO

Nogometaši Dinama remizirali su s Celjem 0-0 u sklopu prijateljske utakmice na pripremama u Rovinju. U zadnjih tjedan dana radili su uglavnom na fizičkoj pripremi, stoga su 'modri' bili prilično umorni, ali željni igre. U prvih jedanaest debitirala su trojica nogometaša - Petar Stojanović, Vinko Soldo i Dani Olmo.

Dinamo je prvu pripremnu utakmicu uoči nastavka sezone počeo u 4-2-3-1 formaciji s Ćorićem na polušpici i Olmom na krilu. Knežević je počeo u veznom redu, a Soldo na poziciji stopera. 

'Modri' su bila bolja momčad u Rovinjskom selu iako je nedostajalo realizacije, a ovo je bila odlična prilika za Dinamov stožer da isproba mlade igrače i razne kombinacije na terenu. Hrvatski prvak je utakmicu počeo u sljedećem sastavu: Ježina - Stojanović, Goncalo, Soldo, Pivarić - Knežević, Antolić - Soudani, Ćorić, Olmo - Henriquez.

-  Cilj je svima, naravno koji su zdravi, dati određenu minutažu tako da ćemo mijenjati najviše nakon pola sata odnosno 60 minuta, a glavna želja je da se nitko ne ozlijedi - rekao je trener 'modrih' Zoran Mamić prije susreta, a tako je i bilo.

Nakon prvih izmjena teren su napustili Ćorić, Antolić, Knežević i Olmo, a u igru su ušli Machado, Moro, Rog i Brekalo. Na travnjaku se do kraja utakmice izmijenilo čak 26 igrača, a dobra vijest za sve dinamovce je da se nakon ozljede vratio stoper Gordon Schildenfeld. Schifo je igrao u drugom poluvremenu.

- Ozdravio sam, napokon... Tri puta mi je "otišao" isti mišić tako da mi je stvarno već više nego dosta rehabilitacije i oporavka. Nikada u karijeri nisam bio ovako dugo ozlijeđen, nema gore stvari za sportaša i stvarno sam jako sretan što sam zdrav - rekao je Schifo.

Prvih jedanaest Dinama protiv Celja:

Ježina - Stojanović, Goncalo, Soldo, Pivarić - Knežević, Antolić - Soudani, Ćorić, Olmo - Henriquez

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 96
VIDEO

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu
Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka