Obavijesti

Sport

Komentari 3

'Obitelj će navijati za mene, a za prijatelje nisam baš siguran'

'Obitelj će navijati za mene, a za prijatelje nisam baš siguran'
2

Bit će to drugačija utakmica za mene, s nekim novim emocijama. Pa ja sam odrastao 50 metara od Šubićevca, više sam vremena kao klinac proveo na igralištu Šibenika, nego doma...

VIDEO

Od utorka do četvrtka hrvatski će nam nogomet ponuditi četvrtfinalne dvoboje Kupa. A sve započinje danas kada u Šibenik (od 17 sati) stiže Lokomotiva.

Bit će to jako zanimljiv dvoboj, a Zagrepčane s klupe predvodi jedna od ikona šibenskog nogometa, Goran Tomić (42)

Pokretanje videa...

Sammir debitirao za Lokomotivu 00:33

- Sigurno me očekuje jedna drugačija, ma posebna utakmica. Rođeni sam Šibenčanin, a nikada u nekoj službenoj utakmici nisam igrao protiv svog Šibenika. No, sada sam profesionalac i trener Lokomotive, ovo nam je jako bitna utakmica i napravit ću sve kako bi se baš mi plasirali u polufinale Kupa - kaže nam Goran Tomić, pa dodaje:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Da, bit će to neke druge, nove emocije koje još nisam osjetio u nogometu, uostalom i obitelj će mi biti na tribinama. Tu nema dvojbe, obitelj će navijati za mene, dok za sve moje šibenske prijatelje i nisam siguran, haha. Kažem, to je jedna posebna priča, no čim krene utakmica sve će se vratiti u normalu.

U Šibeniku ste napravili prve nogometne korake, tamo započeli svoju igračku, ali i trenersku karijeru. Valjda nećete po dolasku na Šubićevac promašiti svlačionicu?

- Haha, e to neću. Sada su i svlačionice renovirane na Šibeniku, a bio sam tu prije mjesec dana s Lokomotivom, odigrali smo jednu prijateljsku utakmicu, tako da znam gdje moram ići. I da, pazit ću, znam gdje trebam skrenut kao gost, moram ići lijevo, a ne desno, haha.

A kakvu utakmicu očekujete?

- Klasični nogometni 'rat'. Sigurno će biti težak teren, a Šibenik je na nivou prvoligaških momčadi. Mi želimo plasman u polufinale, kvalitetnija smo momčad, ali igramo u gostima, a svjesni smo što se sve događa u kup utakmicama. Šibenik nas dočekuje u odličnoj formi, mi smo spremni i koncentrirani, ekipu pripremam kao da igramo s prvoligašem.

Na klupi Šibenika danas sjedi Krunoslav Rendulić, vaš nekadašnji suigrač...

- Da, mi smo davnih dana zajedno nastupali za Šibenik, sada na klupi tog kluba radi odličan posao i u jako dobrim smo odnosima. Kada smo igrali? Uh, bilo je to davno, u periodu između 1995. i 1997. godine. Ma sa svima sam iz Šibenika u dobrim odnosima, predsjednikom kluba Josipom Bulatom također, uvijek mi se drago vratiti ovdje. Ma gledajte, pa ja sam odrastao 50 metara zračne linije od igrališta Šibenika, kao klinac sam više vremena provodio na Šubićevcu nego kod kuće. Iskreno, priželjkivao sam utakmicu sa Šibenikom, ali sam se nadao da ćemo se susresti u Zagrebu, to bi nam bilo puno lakše.

Kako će danas teći vaš dan? Hoćete li se naći s prijateljima? Otići kod kuće?

- Sigurno ću navratiti kući, tu nema nikakve dvojbe, ali neću puno lutati okolo, za takve će stvari biti vremena. Sada mi je sav fokus na utakmici, mi želimo u polufinale Kupa - rekao je Tomić.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu