Obavijesti

Sport

Komentari 246

Obitelj Vlašić odbila je 10 mil. eura od kluba iz Premiershipa!

Obitelj Vlašić odbila je 10 mil. eura od kluba iz Premiershipa!
7

Nikolin odlazak već ove zime poremetio bi mnoge naše obiteljske planove, ja bih morao s njim u Englesku, a Blanka se ozbiljno sprema za Rio, rekao je J. Vlašić

VIDEO

Obitelj Vlašić odbila je ponudu od 10 milijuna eura jednoga engleskog kluba, koji je u zimskom prijelaznom roku želio dovesti Nikolu Vlašića u svoje redove! S ponudom je upoznat i Hajduk, no klub se o njoj nije ni imao priliku očitovati jer ih je Nikolin otac Joško Vlašić odmah u startu upoznao s odlukom da još nije vrijeme za Nikolin odlazak iz Splita.

- Otkud vam ta informacija - bila je prva reakcija iznenađenoga Joška Vlašića na naše pitanje o ponudi iz Engleske za njegova sina.

No kad smo mu otkrili detalje, poput iznosa ponude od 8 milijuna eura, koji se s bonusima penju i na preko 10 milijuna eura, zatražio je desetak minuta za konzultaciju s Nikolinim menadžerom Tonćijem Martićem. Na koncu nam je ipak priznao da ponuda postoji.

- Sve što vam u ovom trenutku mogu, i želim reći, je da je istina da postoji ponuda jednoga engleskog kluba, koji bi želio Nikolu odmah dovesti u svoje redove. I to ne da sjedi na klupi ili ide na posudbu, nego da igra. O imenu kluba i iznosu transfera ne želim govoriti, ali mogu vam potvrditi da ste na dobrom tragu i da bi taj transfer bio rekordan u povijesti Hajduka - otkrio nam je Vlašić te dodao kako je ponuda otvorena sve do kraja zimskog prijelaznog roka, no isto tako i kako je, nakon kraćeg razmišljanja i konzultacija s obitelji, ponudu odbio.

- Ne znam kakva bi bila odluka Hajduka, no mi smo kao obitelj procijenili kako još uvijek nije vrijeme za Nikolin odlazak iz Splita. Ne zato što sumnjamo u njega i njegovu kvalitetu, nego zato što vjerujemo da on ima još dosta prostora za napredovanje, i kako će to najbolje napraviti u svom klubu, i u krugu obitelji. Nikolin odlazak već ove zime poremetio bi mnoge naše obiteljske planove, ja bih morao s njim u Englesku, Blanka se ozbiljno sprema za Rio... Ta bi odluka dugoročno utjecala na našu obitelj i to nas je učvrstilo u odluci da Nikola ostane još neko vrijeme u Hajduku.

Rekordna odšteta koju je do sada postigao jedan igrač Hajduka je ona Blackbournova od 7,5 milijuna eura za Nikolu Kalinića (isplaćeno je 7 milijuna zbog inzistiranja Hajduka na ranijoj isplati). U obitelji Vlašić svjesni su rizika, jasno je da se deset milijuna eura ne nudi baš svaki dan, no ipak su odbili mogućnost transfera.

- Cifra je doista respektabilna, ali mi vjerujemo da Nikola može i puno bolje od ovoga što je igrao do sada i to je bio temelj za ovakvu našu odluku. Zahvalili smo se na ponudi, ostajemo u kontaktu s klubom koji Nikolu ionako prati već duže vrijeme i vjerujemo da ćemo opet sjesti za stol i pregovarati. Naravno, svjesni smo i mogućnosti da se takva ponuda više nikad ne pojavi, no ne želimo tako razmišljati. Sve što radimo, radimo u vjeri da će se Nikolina karijera nastaviti razvijati u pravom smjeru, a novac će, kao posljedica njegove kvalitete i dobrih igara, ipak jednoga dana doći - zaključio je Joško Vlašić.

Iako ime engleskog kluba Joško Vlašić ne želi otkriti, jasno je kako toliki iznos za jednog mladog igrača bez internacionalnog iskustva mogu platiti samo najveći klubova iz engleske Premier League i to uglavnom klubovi iz Londona i Manchestera.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 246
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'
RIJETKO POJAVLJIVANJE U JAVNOSTI

Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'

Davor Šuker, bivši hrvatski nogometni reprezentativac i predsjednik HNS-a, koji se rijetko pojavljuje u javnosti, bio je u utorak u Livnu, očevu rodnom kraju, gdje je posjetio stadion Zgona i oduševio se radom kluba