Obavijesti

Sport

Komentari 44

Obiteljska drama Kafeljnikova: Pakao, život više nema smisla

Obiteljska drama Kafeljnikova: Pakao, život više nema smisla
1

Zakazao sam kao otac! Ovo je nešto najgore što se može dogoditi jednom roditelju, napisao je Jevgenij Kafeljnikov nakon što se njegova 18-godišnja kćer predozirala

VIDEO

Nekadašnji najbolji tenisač svijeta prolazi teške životne trenutke. Jevgenij Kafeljnikov (43) svijetu je na društvenim mrežama objavio kako njegova kćer Alesija u velikim problemima s drogom. Mlada 18-godišnja manekenka predozirala se nakon prekida s dečkom i u teškom je psihičkom i fizičkom stanju.

- Ne mogu to više držati u sebi, pomozite mi - napisao je Jevgenij na Twitteru potraživši pomoć svojih obožavatelja te dodao:

- Zakazao sam kao otac! Ovo je nešto najgore što se može dogoditi jednom roditelju. Ovo je pakao, ostatak života više nema smisla. Droge!

Ruski mediji javljaju kako je Alesija nije razgovarala sa svojim ocem nekoliko mjeseci, a prije nekoliko dana pronašli su je u teškom stanju, toliko ozbiljnom da je navodno morala biti hitno hospitalizirana na intenzivnoj njezi iako Kafeljnikov to opovrgava.

 

Daddies princess ❤️✨ @yevgenykafelnikov

Objavu dijeli Alesya Kafelnikova (@alesyakaf)

- Dva mjeseca nisam vidjela oca, ne zato što ga ne volim, on je moj otac i volim ga. No želim razumjeti sebe - napisala je nedavno Alesija koju je prošle godine Jevgenij optužio da boluje od anoreksije. I tada je bilo velikih nesuglasica između nje i oca, no tada je utjehu pronalazila u ljubavi, a kada je i to puklo, odlučila se očito na krajnje drastične poteze. 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 44
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu