Obavijesti

Sport

Komentari 97

"Obožavam igrati na Poljudu i ovoj publici poklanjati golove"

"Obožavam igrati na Poljudu i ovoj publici poklanjati golove"
2

Dvostruki strijelac uživa u dresu Hajduka, a Tino Sven Sušić svjestan je da ni ova pobjeda neće prepasti Dnjipro. Igora Tudora opet je iznenadilo pitanje o naslovu...

VIDEO

Jean Kouassi došao je na pet golova u prvenstvu, od čega je četiri zabio u posljednja dva kola. Sa svakom novom utakmicom oduševi publiku na Poljudu, a i on uživa u ambijentu koji Splićani stvore. 

- Gladan sam golova i pobjeda, motiviran, želim biti sve bolji i bolji i zato zabijam. Volim igrati na Poljudu, pred našim vjernim navijačima i želim im svaki put pokloniti gol. Sada idemo na vrlo važno gostovanje u Ukrajinu, bit će nam teško, ali želimo nešto napraviti - rekao je Kouassi.

Za gol mu je opet asistirao Tino Sven Sušić. Reprezentativac Bosne i Hercegovine također je u dobroj formi, no svjestan je da 16 golova Hajduka u kolovozu neće prepasti Dnjipro u posljednjem pretkolu Europske lige. 

- Idemo u Ukrajinu nešto napraviti, bilo bi lijepo postići gol. Ne vjerujem da će se oni uplašiti zbog ovog rezultata, ali svakako je lijep uvod u ovako važnu utakmicu - komentirao je pobjedu veznjak bijelih.

Igor Tudor zadovoljan je nastupom svoje ekipe i nastavkom pobjedničkog niza, a nabrojao je i što ga sve veseli iz ove utakmice. 

- Duh, želja, šprintanja, uklizavanja, ulazak Mezge i Vlašića koji su radili obrambeni blok...

Milevski?

- Dva velemajstorska poteza. Pred njim je pravi rad, napor, normalno da nakon pauze ne možemo očekivati prevelike stvari.

Dodao je Tudor da mu je drago što Kouassi redovito zabija, a onda se drugi put u dva kola sreo s pitanjem o borbi za naslov prvaka.

- To pitanje o prvaku mi je kolega vaš postavio nakon Lokomotive. A dva kola prije su nam prognozirali borbu za opstanak. Zbunjen sam.

Bili smo oštećeni, ali ne bih o tome

Ante Sarić priznao je da se Zadrani osjećaju zakinutima zbog nekih sudačkih odluka, ali i dodao da je Hajduk zasluženo došao do pobjede.

- Bili smo dobri u prvom dijelu, a svejedno smo gubili 3-0. U nekim detaljima smo oštećeni, ali ne bih o tome. Hajduk je na koncu ipak bio puno bolji, pogotovo nošen ovom fenomenalnom publikom - rekao je igrač Zadra.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 97
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'
RIJETKO POJAVLJIVANJE U JAVNOSTI

Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'

Davor Šuker, bivši hrvatski nogometni reprezentativac i predsjednik HNS-a, koji se rijetko pojavljuje u javnosti, bio je u utorak u Livnu, očevu rodnom kraju, gdje je posjetio stadion Zgona i oduševio se radom kluba