Obavijesti

Sport

Komentari 263

Ulaznice za Helsinki "planule" u par sati, ostao samo "sjever"

Ulaznice za Helsinki "planule" u par sati, ostao samo "sjever"
8

Iako su iz Dinama objavili da prodaja ulaznica za uzvratnu utakmicu 3. pretkola Lige prvaka počinje u 9 sati, mnogobrojni navijači tri sata prije već su počeli formirati red

VIDEO

Popularne cijene karata za uzvratnu utakmicu 3. pretkola Lige prvaka između Dinama i Helsinkija natjerale su Zagrepčane i navijače "modrih" na rano dizanje u ponedjeljak. Iako su se blagajne otvorile u 9 sati, tri sata prije toga prvi su navijači već formirali red ispred Dinamovog kioska.

- Bit će ludnica. Kupim karte i trk na posao - pričao je gospodin koji je u redu stajao s dvoje djece. I nije bio jedini. Žene, djeca, stari i mladi, svi su čekali u redu na kiši koja je neumorno padala.

U 7 sati red je bio dugačak oko 50 metara, a u vrijeme otvaranja blagajne  dosezao je do maksimirskog stadiona. U 10 sati više nije bilo karata za tribine Istok i Zapad dolje. "Gusjenica" koja se protezala do zapadne tribine maksimirskog stadiona postala je predugačka pa se "iskrenula" uzduž tribine.

Već prvog dana "planule" su sve ulaznice za tribine Istok, Zapad i Jug, dok je ostao dio za Sjever. To će navijači moći kupiti sutra, dan uoči utakmice s finskim prvakom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Izvršni predsjednik Dinama Zdravko Mamić nakon utakmice s Neftčijem najavio je da će i protiv Helsinkija ponuditi navijačima istu cijenu ulaznica kako bi im se zahvalio za atmosferu koju su napravili protiv azerbajdžanskog prvaka.

Dinamo je prvu utakmicu u Finskoj dobio 2-1 i "modri" su pred 4. pretkolom Lige prvaka. Utakmica počinje u srijedu u 20.45 sati. Cijene ulaznica za tribine Istok i Sjever su kunu, a za Zapad 10 kuna. Ulaznice će vjerojatno planuti prvog dana.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 263
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića