Obavijesti

Sport

Komentari 121

Od euforije do potpunog šoka: Svi osuđuju huligane na tribini

Od euforije do potpunog šoka: Svi osuđuju huligane na tribini
21

Od ranih jutarnjih sati donosili smo Vam navijačku atmosferu iz Zagreba, Donjeg Miholjca, St. Etiennea, čak i iz Pekinga, a navijačko slavlje mogli ste pratiti i u javljanjima uživo na Facebook stranici 24sata

VIDEO

<<< I za kraj, da zaključimo u nešto pozitivnijem tonu. Navijači i fanovi Domagoja Vide u znak podrške našim igračima izašli su na kratko na glavnu ulicu u Donjem Miholjcu i uz navijanje zaustavili promet, ne ugrozivši nikoga za razliku od huligana na tribini. Naravno, nigdje bez graha.

<<< Izjave navijača na Trgu nakon šokantnog remija. I u Zagrebu i u Donjem Miholjcu svi su složni i najoštrije osuđuju huligane koji su uništili lijepu utakmicu u St. Etienneu.

<<< NOVI ŠOK, Češka je izjednačila na 2-2. Navijači na trgu su u tišini dočekali kraj utakmice. Od 2-0 Česi su se vratili na 2-2 i na kraju smo morali drhtati.

<<< ŠOK na Trgu, prekid utakmice zbog nereda

Powered by Karlovačko

<<< VIDEO: Za Hrvatsku se navija i u Amsterdamu...

Pokretanje videa...

00:11

<<< VIDEO: Donji Miholjac slavi drugi gol...

Pokretanje videa...

00:14

<<< GOOOOOOOL! Hrvatska vodi 2-0, Ivan Rakitić...

Powered by Karlovačko

<<< UŽIVO: Atmosfera na Trgu u poluvremenu utakmice...

Powered by Karlovačko

<<< VIDEO: Napeto je i u Donjem Miholjcu

Pokretanje videa...

00:40

Pokretanje videa...

00:14

<<< 18:37 GOOOOOL! Evo kako Trg slavi Perišićev gol za 1-0.

Powered by Karlovačko

<<< 18:20 Za Hrvatsku se navija i u Pekingu!

<<< 18:07 Navijači na Trgu sve glasniji.

Powered by Karlovačko

<<< 17:54 UŽIVO S TRGA: Intoniranje himne.

Pokretanje videa...

01:26

Powered by Karlovačko

<<< Donji Miholjac navija za Hrvatsku, a posebno prate svog Domagoja Vidu.

Pokretanje videa...

00:27

<<< 17:43 Tijekom utakmice javljat ćemo vam se UŽIVO s Trga bana Josipa Jelačića u Zagrebu, a do tada pogledajte tko još navija za Hrvatsku na glavnom zagrebačkom trgu.

<<< 16:30 Nakon navijača prema stadionu su krenuli i glavni akteri ove priče - igrači. 

 

Krećemo na stadion! / Croatian team leaves the hotel for a short trip to the stadium. #CRO #Vatreni #Hrvatska #BudiPonosan #Croatia

Fotografiju objavljuje Hrvatski nogometni savez (@hns_cff)

<<< 15:30 U Caffe baru Twister nedaleko od miholjačkog nogometnog stadiona na kojemu je Domagoj Vida zaigrao prvi puta za podmladak NK Jedinstvo sve je spremno za organizirano praćenje utakmice. Zauzimaju se mjesta bliže video zidu kako bi se što bolje vidjelo kako naši Vatreni igraju protiv Čeha.

<<< 14:50 Dok su neki navijači krenuli na stadion, drugi su još na trgu. I igraju nogomet. Hrvatski i češki navijači dobro su se zabavili, a tko je pobijedio?

Pogledajte u VIDEU...

Pokretanje videa...

00:57

<<< 14:20 Sve više navijača stiže pred stadion. Evo i VIDEA:

Pokretanje videa...

00:38

<<< 13:30 Neki navijači su već krenuli prema stadionu Geoffroy-Guichard, četiri i pol sata prije utakmice. Naš novinar javit će se oko 15 sati, a bit će u blizini stadiona gdje igraju Hrvatska i Češka od 18 sati.

Francuska EURO 2016 Francuska EURO 2016 Francuska EURO 2016
11
| Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL/ilustracija

<<< 13:05 Još malo atmosfere iz Saint-Etiennea. Hrvatski i češki navijači jedni su kraj drugih, nema niti jednog incidenta. Naši su navijači u velikoj većini na trgu, pjevaju hrvatske pjesme i čekaju početak utakmice.

10
| Foto: Goran Stanzl/PIXSELL, ilustracija

<<< 12:40 Sjajnu atmosferu u Saint-Etiennu malo su pokvarile najave o mogućem prekidu utakmice. Francuska policija zabranila je ulazak u zemlju navijaču s "crne liste", a granična policija zaustavila je kombi s hrvatskim navijačima jer su u njemu pronašli zabranjene predmete, policija nije navela o čemu se točno radi.

<<< 11:45 Pogledajte ludnicu u centru Saint-Etiennea:

Pokretanje videa...

00:54

<<< 10:30 Hrvatski i češki navijači nalaze se u istoj fan zoni uoči utakmice Vatrenih i Češke. Atmosfera je dobra, zajedno se pije i navija, a nema navijačkih izgreda. Pogledajte dijelić atmosfere iz St. Etiennea.

Pokretanje videa...

00:11

<<< 9:00 Više od 10.000 navijača očekuje se na tribinama u St. Etienneu. Fotoreporteri Pixsella donose vam dašak atmosfere iz grada u kojem danas igra Hrvatska.

1
| Foto: Goran Stanzl/PIXSELL, ilustracija

<<< 8:00 Saint-Etienne je spreman za okršaj Hrvatske i Češke (18.00). Čak i busevi i tramvaji voze s hrvatskim i češkim zastavicama.

Pokretanje videa...

00:14

Pratite javljanja naših reportera

Hrvatska danas od 18 sati igra protiv Češke u drugom kolu Eura. Vatreni bi pobjedom praktički osigurali osminu finala. Pratite atmosferu uoči utakmice na 24sata jer pratit ćemo kako Hrvatska diše uoči najvažnije utakmice na Euru.

Na dan utakmice s Turskom videospecijali i javljanja uživo iz Pariza i ostatka svijeta na Facebook stranici 24sata i našem portalu pregledani su više od 1,5 milijun puta. Isto i još više isplanirali smo za utakmicu protiv Češke.

Javljat ćemo se UŽIVO tijekom dana iz Zagreba, Splita, Donjeg Miholjca, St. Etiennea pa čak i iz Amsterdama kako bismo vam prenijeli djelić atmosfere među hrvatskim navijačima. Naš novinar javljat će se uoči utakmice i nakon nje.

Kupili su nas Vatreni sjajnom predstavom i zalaganjem protiv Turske u prvom kolu. Cijela zemlja i Hrvati diljem svijeta dišu za Vatrene, a tako će biti i protiv Češke. 

Hrvatski igrači imat će i dodatan motiv. Igrat će za svog kapetana Darija Srnu koji je nakon utakmice protiv Turske ostao bez oca, vratio se na Euro nakon sprovoda i poručio. 

- Tata bi volio da igram. On je bio najsretniji kad sam igrao za hrvatsku reprezentaciju. Svi znaju da je to bila njegova želja, da odigram Euro do kraja. Hvala svima na podršci, bilo mi je teško, ali sad sam spreman.

>>> Sredili ste se za utakmicu? Super. Šaljite nam fotografije u navijačkom zanosu, a mi ćemo ih objaviti na našem portalu >>>

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 121
VIDEO

Payet ga pokosio: Ronaldo je u suzama morao napustiti teren
VIDEO

Payet ga pokosio: Ronaldo je u suzama morao napustiti teren

PAYET GA "POKUPIO" Cristiano Ronaldo ozbiljno je ozlijedio koljeno već u devetoj minuti pariškog finala nakon starta Dimitrija Payeta. Ponajbolji nogometaš svijeta morao je izaći iz igre

Najezda moljaca na Stade de Franceu smetala je finalistima
VIDEO

Najezda moljaca na Stade de Franceu smetala je finalistima

BJEŽI OD MENE Deschamps, Griezmann i ostali pri izlasku na teren Stade de Francea borili su se s navalom - moljaca. Lijepe se na korner-zastavice, golove, reklame...
Drama kraj hotela Francuske: Policija uništila sumnjivu torbu
IGRAČI U STRAHU

Drama kraj hotela Francuske: Policija uništila sumnjivu torbu

Nekoliko metara od hotela u kojem je smještena francuska nogometna reprezentacija ostavljena je sumnjiva torba. Francuska policija ju je raznijela, a kasnije se ispostavilo da je bila lažna uzbuna