Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
2 komentara

Odgodili kolo Županijske futsal lige, nije bilo slobodnih sudaca

Tri dana prije datuma odigravanja 13. kola Županijske futsal lige stiglo je priopćenje da je većina sudaca na seminaru, a trojica sude u Pločama. Tako je 13. kolo prebačeno na nadolazeći vikend, piše dbksport.com

FC Nacional Zagreb - Araz Naxivan
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
2 komentara

Utakmice redovnog 13. kola Županijske futsal lige Dubrovačko - neretvaske županije odigrat će se u subotu 24. veljače, iako su bile na rasporedu prošli vikend. Naime, kako piše dbksport.com, povjerenik za suđenje, Mato Kalafatović, nije našao slobodne suce za navedeno kolo. U srijedu, 14. veljače, tri dana prije datuma odigravanja, obavijestio je voditelja lige da za ovo kolo neće biti slobodnih sudaca jer je većina na seminaru, a trojica sude 2. HMNL jug u Pločama.

- Iako je vodstvo lige pokušalo na bilo kakav način da ne dođe do navedenog, rješenja nije bilo. Ovo je prvi put da se iz ovog razloga odgađa kolo službene lige HNS-a pod savezom Dubrovačko-neretvanskim. Činjenica je da je sudaca malo (nedovoljno), ali ipak radi se o službenom natjecanju za koje bi trebale biti unaprijed osigurane službene osobe. Ispričavamo se svim sudionicima i ljubiteljima ovog sporta, te se nadamo da se ovakve stvari neće ponavljati - zaključuje se u priopćenju vodstva navedene lige.

Tema: Sport fanatik

Message