Obavijesti

Sport

Komentari 91

"Odigrao sam tisuće utakmica, ali nikad na lošijem terenu"

"Odigrao sam tisuće utakmica, ali nikad na lošijem terenu"
1

Realno ni u najluđim snovima nismo očekivali ovako loš teren. Odigrao sam u karijeri tisuće utakmica, no na gorem terenu nisam igrao, ljutit je bio C: Ronaldo

VIDEO

Ovaj stadion, travnjak, nije nam pomogao i mislim da Uefa ne bi trebala odobriti odigravanje bilo koje utakmice na ovom stadionu, kazao je Pepe, kojega je nakon utakmice posebno pohvalio i izbornik Paulo Bento.

Pepe je obećao da će zaustaviti Džeku i uspio je.

Zenička krtica za Ronalda

- Jako sam umoran. Pokušali smo ostvariti pozitivan rezultat i imali smo prilika za gol, ali nismo uspjeli. Međutim, ni 0:0 nije loš rezultat - kazao je Pepe.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Najveća zvijezda sraza Cristiano Ronaldo često je bio fauliran, a kada padne nije se navikao valjati u blatu. U Zenici je morao.

- Znali smo da će biti teško, no realno ni u najluđim snovima nismo očekivali ovako loš teren. Odigrao sam u karijeri tisuće utakmica, no na gorem terenu nisam igrao - ljutit je bio Ronaldo.

Opravdano. Sam je bio pred vratarom Asmirom Begovićem. Ali i Zenica ima svoje krtice. Lopta je odskočila ispred Ronalda, koji je već zamahnuo i loptu poslao skoro deset metara od gola. Otkinuo je busen zeničkog travnjaka, odnosno onoga što je od njega ostalo i visoko ga dignuo. Kao da želi jesti travu, ali ga je bacio od pod. I Ibišević je bio sam pred vratarom. Između njih dvojice stajala je rupa na travnjaku. Potom se Ronaldo osvrnuo i na samu utakmicu:

- Većim dijelom utakmice bili smo bolji, ali nismo uspjeli našu terensku nadmoć pretvoriti u vodstvo. I BiH je imala svojih prilika, ali na našu sreću ostale su nerealizirane. U uzvratu smo favoriti, igramo pred svojim navijačima i nakon ovih 0:0 naše šanse za odlazak na EP su znatno povećane - kazao je Ronaldo.

Bento: Moramo bolje

- Ovdje teren nije bio dobar, ali momci su dali sve od sebe i pružili dobru partiju - započeo je naravno terenom portugalski izbornik Bento, dodajući kako je zadovoljan rezultatom.

- Bit će teška sljedeća utakmica, ali mislim da imamo dobar rezultat i vjerujem da možemo otići na Euro. Ipak, u drugom susretu moramo biti mnogo oprezniji i bolji nego ovdje u Zenici i iskoristiti prednost domaćeg terena - kazao je Paulo Bento, a koliko je BiH bila opasan protivnik najbolje pokazao hvaleći svog stopera:

- Pepe je briljirao! Nije učinio niti jednu pogrešku - zaključio je.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 91
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'
CITIRAO CRUIJFFA

Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'

Igrači su mi rekli da će pobijediti, Lunjin mi je obećao da će obraniti neke jedanaesterce, a Rüdiger je i mene iznenadio. Ove sezone ne pucamo penale baš dobro, ali u srijedu smo uspjeli, rekao je Realov trener