Obavijesti

Sport

Komentari 16

Odlična utakmica Bendera, Sunsi ispustili 21 koš prednosti

Odlična utakmica Bendera, Sunsi ispustili 21 koš prednosti
1

Bender je zabio tricu kojom su Sunsi stekli vodstvo od 78-57 četiri minute nakon početka treće četvrtine prije nego su Hornets preuzeli kontrolu nad utakmicom

VIDEO

Charlotte Hornets su sinoć 115-110 pobijedili Phoenix Sunse nakon što su nadoknadili zaostatak od čak 21 koš, a Dragan Bender je odigrao odličnu utakmicu za poraženu momčad.  

Bender je u 26 minuta zabio 18 koševa sa šutom iz igre 7/9 i trice 4/6 te je tome dodao pet skokova i jednu asistenciju. 

Charlotte je uspjela nadoknaditi zaostatak od 21 koš i zahvaljujući Nicolasu Batumu koji je zabio 22 koša te Dwightu Howardu i Kembi Walkeru koji su svaki ubacili po 18 koševa i stići na kraju do pobjede, treće zaredom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Kod Sunsa najbolji je bio Josh Jackson sa 23 koša, dok je TJ Warren dodao 21. Devin Booker je također ubacio 18 koševa.

Bender je zabio tricu kojom su Sunsi stekli vodstvo od 78-57 četiri minute nakon početka treće četvrtine prije nego su Hornets preuzeli kontrolu nad utakmicom. Walker je u trećoj četvrtini zabio 13 koševa za Hornetse koji su se približili na osam razlike do kraja tog dijela utakmice. U zadnjoj četvrtini Cody Zeller pogađa tricu  za vodstvo od 106-96 sedam minuta prije kraja  nakon serije Hornetsa od 20-2. Nakon toga Sunsi su se približili na najviše pet koševa.

U najnapetijoj utakmici sinoć, Boston, vodeća momčad Istočne konferencije, svladala je Portland 97-96 zahvaljujući trici Ala Horforda u zadnjoj sekundi.

Ova pobjeda, četvrta u nizu bez njihovog najboljeg igrača Kyriea Irvinga, učvrstila je Celticse na prvom mjestu Istoka sa 39 pobjeda i 15 poraza ispred Toronto Raptorsa koji su sa 101-86 bili bolji od Memphis Grizzliesa. 

Damian Lillard je zabio osam zadnjih koševa za Trail Blazerse, od čega tri u zadnjih sedam sekundi za vodstvo Portlanda od 96-95. No tada koš za pobjedu Bostona pogađa Horford unatoč obrani Al-Farouqa Aminua.

Horford je utakmicu završio sa 22 pogotka i 10 skokova, Jayson Tatum sa 17 koševa.

Kod Blazersa najbolji je bio CJ McCollum sa 22 pogotka, dok je Lillard dodao 21.

Los Angeles Lakers su iznenadili Oklahoma City Thunder sa 108-104 unatoč 36 koševa Russella Westbrooka. Ivica Zubac nije ulazio u igru za Lakerse kod kojih je najučinkovitiji bio Brook Lopez sa 20 koševa.

Thunder je sa 30 pobjeda i 24 poraza peta momčad Zapadne konferencije, dok su Lakersi 11. s omjerom pobjeda i poraza  21 31.

Phoenix Suns - Charlotte Hornets 110-115
Oklahoma City Thunder - Los Angeles Lakers 104-108
Boston Celtics - Portland Trail Blazers 97-96
Brooklyn Nets - Milwaukee Bucks 94-109
New York Knicks - Atlanta Hawks 96-99
Toronto Raptors - Memphis Grizzlies 101-86

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
Unosna plaća: Koliko je Goran Ivanišević zaradio uz Đokovića?
RAZLAZ UZ DUBOKI DŽEP

Unosna plaća: Koliko je Goran Ivanišević zaradio uz Đokovića?

Nesreća je što se samo pobjede broje. Ne valja finale, kao da nisi ni došao na turnir. Tu je stres, uvijek sam ja kriv za sve, kazao je Ivanišević o suradnji s Đokovićem kojoj je i službeno došao kraj