Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
9 komentara

Odluka o sudbini Sportske TV odgođena do sredine siječnja

Na trosatnoj sjednici bilo je sedam točaka, ali sve se uglavnom vrtilo oko SPTV-a. Čak se nije niti raspravljalo o eventualnom izbacivanju Antuna Vrdoljaka iz HOO-a

Borna Filić/Pixsell
Foto: Borna Filić/Pixsell
9 komentara

Zabrinuti smo za financiranje hrvatskih sportaša zbog dugova Sportske televizije u iznosu od 100 milijuna kuna, ponovio je više puta Samir Barać na 37. sjednici skupštine HOO-a u hotelu Panorama.

Na trosatnoj sjednici bilo je sedam točaka, ali sve se uglavnom vrtilo oko Sportske televizije. Čak se nije niti raspravljalo o eventualnom izbacivanju Antuna Vrdoljaka iz HOO-a, koji se nije pojavio na sjednici...

- Prije tri godine krenuli smo s projektom Sportske televizije, prenosili smo Olimpijske igre i ukupno prikazali 22.000 sati programa. No, svjesni smo da televizija košta. Nema tvrtke u Hrvatskoj koja u tri godine dođe u pozitivno poslovanje. Očekivali smo u plus ući tek oko 2016. godine. Pa nisu banke valjda lude što su sve ovo kreditirale? - rekao je Zlatko Mateša, predsjednik HOO-a.

Želi li dalje imati SPTV članice HOO-a morat će se pismeno izjasniti do 13. siječnja sljedeće godine.

- Svaki put kad upalim SPTV gledam konje. Zašto samo konje - upitao je Boško Čavka, a Mateša mu dobacio:

- Boško, ma pusti konje na miru.

Mateši je redovito replicirao Samir Barać, ali i Zoran Primorac:

- Žao mi je što nismo osigurali obećanih 50.000 kuna za siromašne sportaše.

Mateša je obećao da će to ispraviti do kraja godine. Na kraju je etičko povjerenstvo HOO-a izvjestilo da je ukorilo Josipa Šimunića zbog skandiranja na Maksimiru.

Naši partneri pišu
Message