Obavijesti

Sport

Komentari 26

Oduševio je polivalentni Petar Bočkaj, Čolak se vratio u život

Oduševio je polivalentni Petar Bočkaj, Čolak se vratio u život
1

Odigrano je 11. kolo 1. HNL. Dinamo i dalje suvereno gazi domaćom ligom, Osijek drži priključak na drugom mjestu, budi se Rijeka pod Igorom Bišćanom, a Hajduk i dalje kaska, Gorica najugodnije iznenađenje

VIDEO

Iza nas je 11. kolo HT Prve lige. Od pet odigranih utakmica u čak četiri su slavili gosti, a čast domaćina obranila je Lokomotiva koja se na Kranjčevićevoj obračunala s Hajdukom (2-0). Četvrtu gostujuću pobjedu zaredom upisala je Gorica koja je s minimalnih 1-0 dobila u Koprivnici, dok su Osijek i Dinamo rutinski odradili gostovanja kod Rudeša, odnosno Istre 1961. Rijeka je na premjeri Igora Bišćana srušila Inter u Zaprešiću.

Najboljih jedanaest kola donosi Facebook stranica Romantika koja je specijalizirana za 1. HNL, ali i hrvatski nogomet općenito.

Najboljih jedanaest 11. kola: 3-5-2

Kristijan Kahlina - Golman Gorice definitivno ističe kandidaturu za najboljeg u ligi. U susretu protiv Slaven Belupa zaustavio sve pokušaje domaćina i upisao petu utakmicu bez primljenog pogotka . Juventusov Rumunj Laurentiu Branescu će jako teško doći do prilike da stane na gol Gorice.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Mile Škorić - Stoper i kapetan Osijeka najtvrđa je karika Zorana Zekića već godinama. Poveo je momčad prema preokretu protiv Rudeša zabivši jedan od četiri gola Osječana, te se vrlo dobro nosio s Ivan Tomičićem i Tomislavom Mrkonjićem.

Toni Datković - Forma Lokomotivinog stopera rapidno raste. Bio je na čelu obrane koja protiv Hajduka nije primila pogodak, a osvojio je i većinu zračnih duela. Sanjat će ga Ahmed Said koji zbog koncentrirane igre Datkovića nije mogao do lopte.

Aleksandar Jovičić - Obrana Gorice u susret protiv Slaven Belupa istrčala je u potpuno izmijenjenom sastavu. Jedini standardan igrač bio je Jovičić koji je po prvi puta zaigrao s mladim Gancem Nasiruom Morom. Čak i u takvim okolnostima odradio je besprijekornu utakmicu i sjajno uštopao Mateja Jelića, a isprovocirao je i crveni karton Mateusa Lime.

Arijan Ademi - Kapetan Dinama igra fantastično. Predvodio je Dinamov preokret u Puli protiv Istre 1961. Upisao je pogodak i asistenciju u 4-1 pobjedi čime je Dinamo zadržao vodeću poziciju na tablici.

Petar Bočkaj - U susretu s Rudešom zaigrao u nešto drugačijoj ulozi od uobičajene. Iako, navikli smo na njegove polivalentne eskapade. Zaigrao je kao vezni igrač, orijentiran poludesno kako bi pomogao mladom debitantu Bošku Šutalu na desnom beku. Stigao je upisati i dvije asistencije čime je stigao do broje od tri asistencije, a ima i tri pogotka u ovosezonskom izdanju HT Prve lige.

Myrto Uzuni - Otkriće Besnika Prenge briljira u Lokomotivi. Ovom mladiću u zadnjih mjesec dana sve ide od noge. Osvojio je simpatije trenera Lokomotive Gorana Tomića, debitirao i za albansku A selekciju, a Hajduk je srušio predivnom asistencijom za Drožđeka, a onda i fantastičnom egzekucijom nakon što je driblingom slomio Stipu Vučura. Dva pogotka i četiri asistencije njegova je bilanca u svega pet odigranih ligaških utakmica.

Belive Atiemwen - Više nije ni vijest, ali ovaj Nigerijac je uistinu ponajbolji igrač domaće lige. Postigao je jedini pogodak za sva tri boda Velikogoričana na gostovanju u Koprivnici čime je momčad Sergeja Jakirovića stigla do četvrtog gostujućeg skalpa zaredom. To mu je četvrti pogodak sezone, a ima i tri asistencije.

Damian Kadzior - Što tek radi poljski krilni napadač u redovima Dinama. U susretu s Istrom 1961 upisao je sedmu asistenciju ove sezone i u potpunosti se nameće poljskom izborniku Jerzyu Brzeczeku. Kadziorova karijera je dolaskom u Dinamo poprimila još jednu dodatnu dimenziju, debitirao je za reprezentaciju i ono najbolje je tek pred njim.

Mirko Marić - Koliko je samo kritiziran bio ovaj napadač. Prozivao ga je u nekim medijskim istupima i Zoran Zekić, a Marić je odlučio odgovoriti. Upisao je hrvatski napadač pogodak i dvije asistencije u razbijanju Rudeša, čime je stigao do petog ovosezonskog pogotka.

Antonio Čolak - Zapostavljen je bio ovaj hrvatski napadač s bundesligaškim pedigreom kod Matjaža Keka. Odlučio ga je Igor Bišćan vratiti u život uvrstivši ga u prvih jedanaest protiv Intera. Zabio je dvaput u 2-1 pobjedi prvoligaša s Kvarnera, a s ta dva pogotka je došao do tri pogotka u ligi. Ima i dvije asistencije, a u Kupu je dodao još pet pogodaka protiv Križevaca.

MOMČAD KOLA: Donosimo najbolje pojedince 11. kola HT Prve lige Kristijan Kahlina - Golman Gorice definitivno ističe...

Objavljuje RomantikaPonedjeljak, 22. listopada 2018.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj
STANJE DO EURA

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj

Belgija je na trećem mjestu preskočila Engleze, dok prve dvije pozicije i dalje drže Argentina i Francuska
Dani Alves, osuđen za silovanje, izašao iz zatvora pa partijao s društvom do jutarnjih sati...
ZGROZIO ŠPANJOLCE

Dani Alves, osuđen za silovanje, izašao iz zatvora pa partijao s društvom do jutarnjih sati...

Brazilac je uspio skupiti milijun eura jamčevine, a posljednjih dana pričalo se kako mu je novac posudio Memphis Depay, igrač Atletico Madrida