Obavijesti

Sport

Komentari 16

Ogi se iz Kijeva seli u Spartak: Vukojević odlazi na posudbu

Vukojevića šef kijevskog Dinama nije želio prodati, ali ga je pristao posuditi šestoj momčadi ruske lige. Ispao je iz početnih 11 i odlazak u Spartak je dobro rješenje

VIDEO

U proteklih pet godina Ognjen Vukojević (29) odigrao je najviše utakmica za kijevski Dinamo, jedan je od najisplativijih stranaca koji je ikad igrao u tom klubu. No sada je došlo vrijeme za odlazak...

U dvije utakmice šesnaestine finala Europske lige protiv Bordeauxa Ogi nije dobio ni minutu, pa je odlučio promijeniti sredinu. Imao je ponude iz Bundeslige i iz jednog londonskoga kluba, no najkonkretniji i najbrži bili su čelnici moskovskog Spartaka. Trener Valerij Karpin, legenda ruskog nogometa, oduševljen je našim reprezentativcem te će danas u klupskim prostorijama Vukojević potpisati ugovor.

Vlasnik kijevskog Dinama Igor Surkis dugo se lomio, Ogi mu je bio ljubimac, pa je odlučio hrvatskog veznjaka samo posuditi Spartaku. Prošle godine s Dinamom je produžio je ugovor, koji mu istječe u lipnju 2015. godine, no važno mu je samo igrati. Razlog je, naravno, reprezentacija.

Ključne kvalifikacijske utakmice sve su bliže, Srbija već 22. ožujka, i Vukojević si ne želi dopustiti da padne u drugi plan kod Štimca.

U Moskvi će ga dočekati i rivalitet s prijateljem Ćorlukom, igračem Lokomotiva...

Za mjesto će se boriti s dva Brazilca i jednim Šveđaninom

Nakon 19 kola Spartak zaostaje 11 bodova za vodećim CSKA-om. Šesti je s bodom više od Bilićeva Lokomotiva. Najveće zvijezde su Talijan Bocchetti, Nigerijac Emenike, Irac McGeady... Ogiju će konkurenti biti Brazilci Romulo i Rafael te Šveđanin Källström.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica