Obavijesti

Sport

Komentari 72

Oko sokolovo: Luka je zaslužio isključenje zbog novog pravila

Oko sokolovo: Luka je zaslužio isključenje zbog novog pravila
3

Sudac utakmice Celte i Reala opravdano je isključio Luku Modrića, smatra stručnjak portala Marca i bivši sudac Andújar Oliver. Zidane nije htio komentirati tu odluku i poručio je: Bale ostaje u Realu

VIDEO

Javier Estrada Fernández pokazao je prvi izravan crveni karton u 16-godišnjoj profesionalnoj karijeri Luke Modrića u subotnjoj pobjedi Real Madrida kod Celte Vigo (3-1) na startu nove sezone La Lige.

Španjolski sudac napravio je to nakon korištenja VAR-a jer je kapetan hrvatske nogometne reprezentacije na aut-liniji nagazio Denisa Suáreza po stražnjem dijelu stopala, promašivši pritom loptu. Vidjelo se da nije imao namjere nagaziti ga, ali Fernández nije imao milosti.

Modrić šokiran: Dobio je prvi izravni crveni karton u karijeri!
Modrić šokiran: Dobio je prvi izravni crveni karton u karijeri!

Sudeći prema bivšem sucu Andújaru Oliveru, "oku sokolovu" portala Marca, bio je u pravu.

- Nova su pravila jasna. Start s leđa na ahilovu tetivu izravan je crveni karton. Upravo se to dogodilo između Hrvata i Suáreza - rekao je Oliver.

La Liga Santander - Celta Vigo v Real Madrid

Nova nogometna pravila odobrio je IFAB, a po njima se svaki start koji nosi visoki rizik ozljede mora kažnjavati izravnim crvenim kartonom neovisno o namjeri.

Trener "kraljevskog kluba" Zinedine Zidane, zadovoljan što je Real Madrid ispred Barcelone na ljestvici španjolskog prvenstva nakon 818 dana, nije htio posebno komentirati odluku suca.

- Morat ćemo se u veznom redu snaći s igračima koje imamo - rekao je Francuz, kojega za tjedan dana očekuje domaća utakmica protiv Valladolida.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

 
La Liga Santander - Celta Vigo v Real Madrid

Zizou: Bale ostaje

Golove u pobjedi u Vigu zabijali su Karim Benzema, Toni Kroos i Lucas Vázquez. Kroosov gol bio je pravi bombončić, zapravo bomba s 25 metara od stative u gol, a zanimljivo je kako je za Madriđane startao Gareth Bale iako se praktički bio oprostio od kluba i trebao otići. Ipak, dogodio se veliki preokret i Velšanin će ostati, tvrdi Zizou.

- Nismo imali sreće zbog ozljede Hazarda, ali to nije promijenilo ideju koju smo imali za Balea u ovoj utakmici. I Gareth i James Rodríguez (povratnik je ostao neiskorištena zamjena, op.a.), svi će braniti Realov dres kako zaslužuje - rekao je Zidane.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 72
VIDEO

Što voze 'vatreni'? Modrić ima Bentleyja i sponzorski BMW, a Brozović čuva 'zvijer' u garaži
LUKSUZNI VOZNI PARK

Što voze 'vatreni'? Modrić ima Bentleyja i sponzorski BMW, a Brozović čuva 'zvijer' u garaži

Odlučili smo malo zaviriti kakve automobile imaju hrvatski nogometaši. Modrić ima Bentley od dva milijuna kuna, a Petković nabrijani Mercedes AMG E63 S

EKSKLUZIVNO Prve fotografije 'vatrenih' u novim dresovima!
ZVIJEZDE NA SNIMANJU

EKSKLUZIVNO Prve fotografije 'vatrenih' u novim dresovima!

Gvardiol, Pjaca i Labrović imaju sponzorske obveze, u domaćem dresu za Europsko prvenstvo pozirali su na odmorištu na autocesti A4 u Sesvetama
Doznajemo: Nijemac će suditi derbi  između Hajduka i Dinama
POSUDBA IZ BUNDESLIGE

Doznajemo: Nijemac će suditi derbi između Hajduka i Dinama

Riječ je o njemačkom sucu rođenom u Berlinu, koji redovito sudi utakmice Bundeslige. Nedavno je dijelio pravdu na utakmici Bayera iz Leverkusena i Wolfsburga, a išao je i na 'posudbe' u grčku ligu