Obavijesti

Sport

Komentari 430

Đoković srušio Federera, Ivan Dodig u polufinalu Melbournea

Đoković srušio Federera, Ivan Dodig u polufinalu Melbournea
1

Novak Đoković prvi je finalist Australian Opena u muškoj konkurenciji, a u finalu kod tenisačica igrat će Serena Williams i Angelique Kerber. Ivan Dodig otišao je daleko

VIDEO

Mislim da sam protiv Rogera prva dva seta odigrao vjerojatno najbolje u karijeri u našim međusobnim mečevima. Imao sam dobrih trenutaka, ali ovo je bio neki drugačiji nivo, rekao je Novak Đoković nakon pobjede nad Rogerom Federerom.

Najbolji tenisač svijeta nakon dva sata i 20 minuta svladao je Švicarca 6-1, 6-2, 3-6, 6-3 i preuzeo vodstvo u međusobnim susretima. Bila je to Đokovićeva 23. pobjeda, treća uzastopna od četiri meča ukupno koje su odigrali u Melbourneu.

- Da bih ostao na tom nivou tijekom cijele godine, trebam puno više od dobre igre. Hoću li biti dominantan u nadolazećim godinama, ne znam i ne mogu odgovoriti na to pitanje. Dat ću sve od sebe da nastavim u ovom ritmu - dodao je Novak.

Protivnika u finalu Đoković će saznati nakon što u petak od 9:30 po hrvatskom vremenu drugi polufinalni meč odigraju Kanađanin Miloš Raonić i Britanac Andy Murray.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Murrayeva sunarodnjakinja Johanna Konta nije uspjela nastaviti veličanstven niz u Melbourneu i plasirati se u finale. Svladala ju je Njemica Angelique Kerber 7-5, 6-2. Još je uvjerljivija bila Serena Williams protiv Agnieszke Radwańske (6-0, 6-4).

Dobre vijesti za hrvatski tenis stižu iz konkurencije mješovitih parova. Ivan Dodig u kombinaciji s Indijkom Sanijom Mirzom svladao je Martinu Hingis i Indijca Leandera Paesa 7-6(1), 6-3 i izborio polufinale.

Prvim će nositeljima s druge strane mreže u borbi za finale stajati peti nositelji, Ruskinja Jelena Vesnina i Brazilac Bruno Soares. Taj je meč na rasporedu na terenu broj 3 ne prije 8:30 po našem vremenu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 430
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu