Obavijesti

Sport

Komentari 61

Old Trafford u plamenu! Džeko i Ibrahimović hat-trick heroji

Old Trafford u plamenu! Džeko i Ibrahimović hat-trick heroji
1

Manchester United je na krilima Zlatana Ibrahimovića na bakljadom ukrašenom Old Traffordu pobijedio St.Etienne 3-0. Ibra je dao hat-trick, kao i Džeko, čija Roma je pregazila Villarreal 4-0

VIDEO

Manchester United pobijedio je St. Etienne 3-0 u 1/16 finala Europske lige, a navijači francuskog sastava napravili su popriličan show prije početka utakmice. Baklje su u Engleskoj zabranjene, ali pošto je bakljada bila kontrolirana, navijači su ih zapalili na tribini i nisu letjele po terenu, čini se kako će cijeli događaj proći bez posljedica i novčanih kazni.

Uostalom, zašto i bi. Sve dok pirotehnika ne služi kao oblik nasilja trebala bi biti dopuštena. Na kraju krajeva, navijački dekor uz pjesmu i baklje oduvijek je izazivao divljenje i strahopoštovanje.

United je poveo golom Zlatana Ibrahimovića iz slobodnjaka, a ovo je sigurno jedan od 'najkrumpirastijih' golova, koje je Ibra zabio.

 Ibra je u 75. minuti povećao prednost Uniteda na 2-0, a u 88. je iz penala zabio svoj prvi hat-trick u dresu 'crvenih vragova' i 21. gol u cijeloj sezoni. Kakav majstor je taj Šveđanin.

Uzbudljivo je bilo i na El Madrigalu gdje je Roma potpila Villarreal 4-0 i gotovo sigurno osigurala prolaz u osminu finala EL-a. Junak večer bio je Edin Džeko, koji je, kao i Ibrahimović, postigao hat-trick.

Momčad Lucijana Spalettija u potpunosti je nadigrala 'žutu podmornicu', a u prednost je došla prekrasnim golom Emersona.

Od tog trenutka na scenu je stupio Edin Džeko. Prvo gol je djelo majstora i 'killerskog' instinkta unutar šesnaesterca. Roma je u 65. minuti povela 2-0.

U 79. bilo je 3-0, a strijelac je opet bio Džeko.

Konačnih 4-0 postavio je 'bosanski dijamant' zabivši svoj 26. gol za Romu ove sezone u svim natjecanjima. Ponovo je pokazao sjajan osjećaj za prostor i lijepo pogodio donji kut.

Od ostalih utakmica Anderlecht je pobijedio Zenit 2-0 (Acheampong 5', 31'), Bilbao je slavio protiv APOEL-a 3-2 (Efrem 38' (ag), Aduriz 61', Williams 72'/ Efrem 36', Gianniotas 89'), Beer Sheva je izgubila 1-3 od Bešiktaša (Barda 44'/ William 42' (ag), Tosun 60', Hutchinson 90+3'), Legia i Ajax odigrali su 0-0, a PAOK je nastradao od Schalkea 0-3 (Burgstaller 27', Meyer 82', Huntelaar 90').

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 61
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...