Obavijesti

Sport

Komentari 427

München uklet za Real: Gomez je naljutio djeda u 90. minuti!

München uklet za Real: Gomez je naljutio djeda u 90. minuti!
13

Bayern je pobijedio Real 2-1 golom Gomeza u 90. minuti! Njegov djed je Španjolac koji je uoči utakmice polufinala Lige prvaka najavio da će ipak navijati protiv unuka

VIDEO

Svaka čast Mariju i zbog njega ću jednim dijelom biti uz Bayern, no, ipak ću u tom polufinalu navijati za Real. Ipak je u pitanju španjolski klub, rekao je prije par tjedana Gomezov djed koji je Španjolac.

A Nijemac ga je onda pošteno naljutio u 90. minuti prve utakmice polufinala Lige prvaka. Lahm je 'izvozao' Coentraoa, prizemno nabacio, a sa samo par metara Mario je loptu pospremio iza Ikera Casillasa za 2-1 pobjedu! Nakon silnih promašaja zabio je svoj 12. gol ove sezone u LP-u. 

München tako i dalje ostaje 'uklet' za Real Madrid. U 10. utakmici u tom njemačkom gradu ubilježili su deveti poraz. Bavarci su im definitivno crna mačka u Europi.

Utakmica je bila fantastična, nije se smjelo ni na wc otići da se nešto ne propusti, vidjeli smo čak 27 udaraca (Bayern 15, Real 12), tempo je bio ubitačan, a već početak je dao nagovijestiti težak dan za Mourinhove trupe. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U 17. minuti Bayern je poveo iz prvog udarca na gol. Nakon kornera je Ramos htio izbio loptu, ali ju je promašio, odbila se od jednog igrača Bayerna pa je s 10-ak metara natrčao osamljeni Francuz i snažnim prizemnim udarcem pospremio je u mrežu! Pitanje je je li pogodila u ruku igrača domaćih pri 'odbijancu', ali i je li Luiz Gustavo, koji je bio u zaleđu, omeo Casillasa.

Napadi su se izmjenjivali, bilo je promašaja na obje strane, a izjednačio je Özil u 53. minuti. Nakon duže akcije, Benzema je probio stranu, dao paralelu, a u posljednji čas ju je stigao Cristiano Ronaldo, spriječio je da prijeđe aut-liniju i dao je povratnu loptu, te praktički u nogu pogodio Özila koji je ostao sam na tri metra!

Portugalac je upisao asistenciju, ali danas je bio praktički nevidljiv. Možda je razlog i taj što mu je uoči utakmice ukradeno tri para kopački. 

Hrvatski reprezentativci Ivica Olić i Danijel Pranjić nisu ulazili u igru. 

Uzvrat na Santiago Bernabeu je već za tjedan dana. Real je ove sezone na svom stadionu upisao samo dva poraza, oba od Barcelone i njemačkoj momčadi bit će teško, ali gol prednosti sugerira da je pitanje prolaska potpuno otvoreno.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 427
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi
Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener