Obavijesti

Sport

Komentari 48

Olmo i ekipa preživjeli Bayern! Utrka za titulu i dalje je napeta

Olmo i ekipa preživjeli Bayern! Utrka za titulu i dalje je napeta
1

U 53. minuti sudac Marco Fritz je dosudio kazneni udarac za bavarski sastav, međutim poništen je nakon pregleda video snimke jer je poljski napadač  Lewandowski bio u zaleđu

VIDEO

U derbiju 21. kola njemačkog nogometnog prvenstva Bayern i RB Leipzig su na Allianz Areni odigrali 0-0, pa je bavarski sastav zadržao bod prednosti na vrhu ljestvice.

Bila je to zanimljiva utakmica s nizom prilika na obje strane, no vratari Manuel Neuer i Peter Gulacsi su odradili sjajan posao.

Bundesliga - Bayern Munich v RB Leipzig

Najbolje prilika za Bayern imali su Robert Lewandowski i Leon Goretzka, dok su u suparničkim redovima najbolje prilike propustili Marcel Sabitzer i Timo Werner.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U 53. minuti sudac Marco Fritz je dosudio kazneni udarac za bavarski sastav, međutim poništen je nakon pregleda video snimke jer je poljski napadač  Lewandowski bio u zaleđu.

Ivan Perišić je zbog ozljede gležnja izvan stroja i nije konkurirao za sastav bavarskog velikana, dok je kod Leipziga do 69. minute igrao Dani Olmo.

FC Bayern Munich - RB Leipzig

U nedjelju se trebala igrati i utakmica između Borussije Moenchengladbach i Kolna, međutim odgođena je zbog lošeg vremena.

Na ljestvici vodi Bayern sa 43 boda, Leipzig je drugi s bodom manje, dok dvije Borussije, iz Dortmunda i Moenchengladbacha imaju po 39 bodova.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 48
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...