Obavijesti

Sport

Komentari 40

Olmo: Nadam se da ću još koji put ovdje slušati himnu LP-a...

Olmo: Nadam se da ću još koji put ovdje slušati himnu LP-a...
3

Uživam u svakom trenutku i svakoj minuti koju igram za Dinamo, rekao je Dani Olmo nakon Rosenborga, a Arijan Ademi je poručio: "Jesam li tražio zamjenu? Ma ne, dobro je sve, hvala Bogu"

VIDEO

Dani Olmo (21) odigrao je još jednu vrhunsku partiju u Maksimiru. Ovaj put nije zabio, ali nije ostao dužan pred 23.859 gledatelja protiv Rosenborga. S nekoliko finti brojnim je skautima pokazao neosporan talent i vukao je "modre" do pobjede 2-0 u prvoj utakmici play-offa Lige prvaka.

- Još imamo 90 minuta tamo, znamo da će biti još teže nego ovdje. Oni su dobra momčad, imaju nekoliko opasnih igrača. Znamo da će biti teško, ali vjerujemo u sebe. Znamo da imamo šanse dobiti još jednu utakmicu budemo li radili dobre stvari - rekao je Španjolac nakon utakmice.

Rosenborg se u prvom poluvremenu uglavnom fokusirao na obranu, a u nastavku se ohrabrio i prijetio s nekoliko ozbiljnih šansi, među kojima je najbolja šansa bila Nigerijca Samuela Adegbenra u 57. minuti, kad je pogodio prečku.

- Mogu li nas nečim iznenaditi? Ne... Možda nisu bili na svom nivou. Dobra su momčad i sigurno će biti još teže nego ovdje. Nisu lagan protivnik, imaju dobre igrače i trebamo se boriti - rekao je Olmo najavljući uzvrat idući utorak u Trondheimu.

Dinamo i Rosenborg u prvoj utakmici doigravanja za ulazak u Ligu prvaka

Hoće li Dani još koji put ove sezone slušati himnu Lige prvaka na Maksimiru, upitali su novinari mladoga španjolskog reprezentativca, koji je nedavno dobio i premijerni pretpoziv u A-selekciju, aludirajući na mogući transfer do kraja prijelaznog roka.

- Ja se nadam da ću je slušati... Ne znam, ne znam što će biti. Uživam ovdje u svakom trenutku, u svakoj minuti u kojoj igram za Dinamo i vidjet ćemo što će biti ubuduće - zaključio je Olmo.

Kapetan Arijan Ademi odigrao je junačku utakmicu iako nije sasvim zaliječio ozljedu, a mogao je i zabiti kao u Budimpešti.

- Znali smo da su dosta dobri u prekidima, dosta čvrsti, takav nogomet igraju. Na kraju je dobro, pobijedili smo 2-0, šteta jedino što nismo zabili još neke prilike koje smo imali, ali i ovo je dobar rezultat - rekao je Ademi.

Dinamo i Rosenborg u prvoj utakmici doigravanja za ulazak u Ligu prvaka

Iz Rosenborga su najavili kako će u uzvratu otvoreno napasti "modre", što bi mogla biti Dinamova šansa da riješi pitanje prolaska.

- Vidjet ćemo u utorak. Čeka nas teška utakmica tamo. Dosta težak protivnik, dat ćemo sve od sebe da zadržimo ovo vodstvo i da prođemo dalje - kazao je Ademi i za kraj prokomentirao sugestije treneru Nenadu Bjelici da je tražio zamjenu:

- Nisam tražio zamjenu. Dobro je sve, hvala Bogu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 40
VIDEO

Što voze 'vatreni'? Modrić ima Bentleyja i sponzorski BMW, a Brozović čuva 'zvijer' u garaži
LUKSUZNI VOZNI PARK

Što voze 'vatreni'? Modrić ima Bentleyja i sponzorski BMW, a Brozović čuva 'zvijer' u garaži

Odlučili smo malo zaviriti kakve automobile imaju hrvatski nogometaši. Modrić ima Bentley od dva milijuna kuna, a Petković nabrijani Mercedes AMG E63 S

EKSKLUZIVNO Prve fotografije 'vatrenih' u novim dresovima!
ZVIJEZDE NA SNIMANJU

EKSKLUZIVNO Prve fotografije 'vatrenih' u novim dresovima!

Gvardiol, Pjaca i Labrović imaju sponzorske obveze, u domaćem dresu za Europsko prvenstvo pozirali su na odmorištu na autocesti A4 u Sesvetama
Doznajemo: Nijemac će suditi derbi  između Hajduka i Dinama
POSUDBA IZ BUNDESLIGE

Doznajemo: Nijemac će suditi derbi između Hajduka i Dinama

Riječ je o njemačkom sucu rođenom u Berlinu, koji redovito sudi utakmice Bundeslige. Nedavno je dijelio pravdu na utakmici Bayera iz Leverkusena i Wolfsburga, a išao je i na 'posudbe' u grčku ligu