Obavijesti

Sport

Komentari 56

Olmo: Nisu me došli pozdraviti iz Barçe. Ostajem li? Ne znam

Olmo: Nisu me došli pozdraviti iz Barçe. Ostajem li? Ne znam
1

ČISTI PENAL Igrači Benfice dosta su kasnili u duelima. I taj sam put prvi došao do lopte i Dias me udario, rekao je Španjolac, koji kaže kako će "modri" u uzvratu tražiti rani gol na Luzu

VIDEO

Dali smo sve od sebe i to se vidjelo na terenu. Dobar je rezultat 1-0, ali moramo ostati na zemlji, kaže Dani Olmo (20) dan nakon veličanstvene pobjede protiv Benfice.

Španjolac je, uz Brunu Petkovića i Damiana Kądziora, bio među najboljim igračima “modrih”. Izborio je penal za pobjednički gol Brune Petkovića u 38. minuti, kad ga je srušio Rúben Dias.

- Osjetio sam da sam prije na lopti, i ranije su dosta kasnili u duelima. Kad me udario, odmah sam pomislio: ‘Penal’. Ustao sam i pokazao sam na bijelu točku, a isti čas pokazao je i sudac - nasmijao se Dani.

Puno se govorilo o sudaru sa Joãom Félixom (19), mladim nogometašem portugalskoga kluba. Ako on vrijedi 120 milijuna, koliko onda vrijedi Olmo?

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Haha, o tome uopće ne razmišljam, samo o igri. Vidi se da je kvalitetan i mlađi talent, kao i ja. Trebamo puno raditi da bismo se poboljšali, još je puno godina pred nama - kaže Daniel.

- Znamo da će biti ključno ako tamo zabijemo gol i potrudit ćemo se da to bude što prije.

Mnogi skauti gledali su ga, najskuplji je pojedinac “modrih” (samo 6,5 milijuna eura), a na tribinama Maksimira bili su i skauti njegova bivšega kluba Barcelone. Male su šanse da ostane i dogodine.

- Ostajem li ovdje? Lijepo mi je tu, ali ne znam što će biti dalje. Ne, nisu me došli pozdraviti predstavnici Barcelone - rekao je član mlade “furije” i nastavio o reprezentativnoj budućnosti.

- Uvijek sam govorio da mi je Hrvatska super i drugi dom, ali nemam putovnicu i državljanstvo. Španjolska je moj dom i san mi je igrati za tu selekciju.

Koliko daleko može Dinamo u Europi?

- Huh, što dalje... Imamo 90 minuta u Lisabonu, koje prvo moramo riješiti. Znamo da neće biti lako. Šteta što nismo zabili drugi gol, ali moramo gledati pozitivno. Sve je još otvoreno. Igrat ćemo na pobjedu, a ne na neriješeno. Nije nas strah Lisabona, zaslužili smo tu utakmicu - zaključio je sjajni veznjak Dinama.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 56
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...
PIŠU ŠPANJOLSKI MEDIJI

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...

Kroos i Modrić su ove sezone bili samo jednom starteri, protiv Atletica u prvenstvu, kada je Real izgubio. Njemački veznjak obično počinje, pogotovo u najvažnijim utakmicama, dok Modrić čeka šansu s klupe
Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi