Obavijesti

Sport

Komentari 7

Olmo: U Leipzigu nije strašno, ali mama i brat su u Zagrebu...

Olmo: U Leipzigu nije strašno, ali mama i brat su u Zagrebu...
1

Dani ima ogroman potencijal, top igrač je, nevjerojatne tehnike, razumije igru i ima dobar udarac. Problem mu je pratiti visok tempo, ali to normalno za vrijeme prilagodbe. Mora biti strpljiv, šansu će dobiti prije ili kasnije, kaže Nagelsmann.

VIDEO

Ovdje još nije kao u Španjolskoj, smijemo ići van, iako je bolje držati se preporuke i biti kod kuće, rekao je Dani Olmo za Kicker.

Pokretanje videa...

02:33

On je u Leipzigu u stanu s ocem Miguelom, ali majka i brat Carlos, koji je igrač druge momčadi Dinama, ostali su u Zagrebu. I dok Carlos prati prepucavanje suigrača s čelnicima kluba, u Leipzigu je i na financijskom planu sve prošlo mirnije i bezbolnije. Igrači su ostali bez deset posto plaće dok se stanje ne normalizira, a Leipzig je jedan od četiri najmoćnija kluba (uz Bayer, Borussiju Dortmund i Bayer Leverkusen) koji su dali 20 milijuna eura pomoći ostalim klubovima.

Olmu nije jasno: 'Ne igram, a trener mi nije rekao zbog čega'
Olmu nije jasno: 'Ne igram, a trener mi nije rekao zbog čega'

Leipzig je Dinamu platio osnovnih 19,5 milijuna eura, a bonusi ovise sad i o korona virusu, koji je prekinuo sva natjecanja.

- Imao sam više ponuda, ali Leipzigova mi je bila najbolja i privukla me. Ne žalim, bilo mi je jasno da je to najbolja opcija za i to i dalje mislim - kaže Dani, iako je od zadnjih pet utakmica samo u jednoj ušao s klupe.

Tada se požalio da mu trener Julian Nagelsmann nije ništa objasnio zašto je tako, niti ga je pitao.

- Dani ima ogroman potencijal, top igrač je, nevjerojatne tehnike, razumije igru i ima dobar udarac. Problem mu je pratiti visok tempo, ali to normalno za vrijeme prilagodbe. Dani mora biti strpljiv, šansu će dobiti prije ili kasnije - rekao je Nagelsmann.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...