Sport

Komentari 13

'Omikron se širi poput požara, odgodite kolo Premiershipa!'

'Omikron se širi poput požara, odgodite kolo Premiershipa!'

'Broj zaraženih koronavirusom raste u svim klubovima Premier lige, svi imaju probleme. Trebalo bi odgoditi cijelo kolo ovog vikenda i Liga kup i to bi svima dalo barem tjedan dana da se raščisti situacija', kaže Frank

Trener Brentforda Thomas Frank izjavio da bi trebalo odgoditi kompletno kolo Premier lige ovoga vikenda zbog sve više zaraženih koronavirusom u klubovima, objavili su britanski mediji.

 - Broj zaraženih korona virusom raste u svim klubovima Premier lige i zbog toga svi imaju probleme. Trebalo bi odgoditi i premjestiti cijelo kolo ovog vikenda i liga kup i to bi svima dalo barem tjedan dana da se raščisti situacija i prekine ovaj lanac. Tako bi osigurali da se program utakmica na Boxing Day odvija po planu - izjavio je Thomas Frank, dodavši da u njegovu klubu ima 13 slučajeva zaraženih.

Premier League - Brentford v Everton

On je dodao da je bio u kontaktu sa Premier ligom i ostalim trenerima, te da se oni slažu s njegovim stavom. 

- Ova omikron varijanta korona virusa širi se svijetom poput požara i moramo učiniti sve što možemo da bismo se zaštitili. Možemo puno učiniti ako zatvorimo trening centre na četiri ili pet dana i onda možemo nastaviti raditi - zaključio je. 

U četvrtak je stigla odluka kako je odgođena utakmica i Leicester - Tottenham.

Najčitaniji članci