Obavijesti

Sport

Komentari 4

On je spreman za karantenu: Osvojio Euro, sad uživa u pivu

On je spreman za karantenu: Osvojio Euro, sad uživa u pivu
2

Hladno pivo da što prije prođe vrijeme u karanteni, napisao je na Instagramu bivši španjolski reprezentativac Daniel Güiza koji se opskrbio pivom prije odlaska u karantenu...

VIDEO

Ako kojim slučajem odete u trgovinu u nabavku, police s wc papirom, mlijekom, brašnom ćete zateći prazne. Ljudi su masovno pojurili u trgovine i opustošili police kako bi stvorili zalihe. No možda malo i pretjerano.

Pokretanje videa...

00:32

Ali dok su police s hranom prazne, frižideri s pivom su zato krcati. Tu je priliku iskoristio bivši španjolski nogometni reprezentativac Daniel Güiza. Dok se neki 'bore' za brašno, povrće, meso, majstor je lijepo uzeo kolica i napunio ih pivo. Čovjek ima prioritete.

- Hladno pivo da što prije prođe vrijeme u karanteni. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cervecita fresquita para pasar la cuarentena 😂😂😂😂😂

Objavu dijeli Danigüizaoficial (@daniguizaoficial)

Guiza je u 39. godini života i profesionalni nogomet je daleko iza njega. Najljepše razdoblje u karijeri živio je 2008. godine kada je sa Španjolskom osvojio Europsko prvenstvo. Luis Aragones ga je dosta koristio, a uspio je zabiti i dva gola. Za Španjolsku je igrao od 2007.-2010., skupio 21 nastup i zabio šest golova. On je svoj zadatak ispunio...

Soccer - 2009 FIFA Confederations Cup - Third and Fourth Finals - Spain v South Africa - Royal Bafokeng

Igrao je u Getafeu, Mallorci, Fenerbahčeu, ali još 2013. godine potpisao je za paragvajski Cerro Porteno i polako izašao iz europskog profesionalnog nogometa. Posljednje godine proveo je u niželigaškim klubovima spremajući se za mirovinu, koja upravo ovako izgleda.

Hladno pivo, kauč i daljinski. Ali samo je problem što na TV-u nema baš ništa, no bar može u miru pogledati golove koje je zabio na Europskom prvenstvu i trenutak kada je osvojio naslov koji mu je sigurno najdraži u karijeri.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku
'OKREĆEMO SE MLADIMA'

Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku

Marko Marić kaže: Teško profiliramo krilne igrače, a razvijamo sjajne vezne pa takve ne treba tražiti u inozemstvu. Davanje velikih i dugoročnih ugovora djeci od 18 godina je loše. Svi koji su otišli iz Dinama sa 16 godina, do 19. su bili u puno slabijem klubu