Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
44 komentara

On je tvorac biste: Što joj fali? Ma ništa, majstore, baš ništa...

Emanuel Santos krivac je, oprostite, autor je biste otkrivene u čast Cristiana Ronalda. Kiparstvom se počeo baviti prije dvije godine i kaže da mu je za bistu trebalo samo 15 dana. To mu vjerujemo...

Foto: Twitter
44 komentara

Zračna luka Aeroporto da Madiera, sve je spremno za otkrivanje biste Cristianu Ronaldu, po kojem su nazvali aerodrom. Šampanjac je tu, stigli su i novinari, a tu je i bista koja gotovo nalikuje slavnom portugalskom nogometašu.

Real Madrid forward Cristiano Ronaldo attends the ceremony to rename Funchal airport as Cristiano Ronaldo Airport in Funchal | Autor: RAFAEL MARCHANTE Foto: RAFAEL MARCHANTE

'Cristiano mi je rekao da mu se sviđa'

Pronašli su i krivca, pardon, umjetnika koji je izradio brončanu statuu pa su pale u vodu zavjere da je ona naručena direktno iz lože Nou Campa. Radi se o Španjolcu Emanuelu Santosu (40), koji ne vidi baš ništa sporno u svom djelu.

- Pa što ne valja s bistom? Cristiano mi rekao da mu se sviđa. Kad sam počeo raditi, tražio me samo da mu napravim izraz lica kao da se počinje smijati - rekao je Emanuel, koji je bivši čistač na aerodromu i počeo se baviti kiparstvom tek nedavno.

Šefovima u zračnoj luci predložio je ideju, oni su to oduševljeno prihvatili.

Foto: Promo

'Ni Isus nije mogao svima udovoljiti'

Kaže da mu je za bistu Ronalda trebalo 15 dana.

- Dobro, Cristiano mi je rekao da sam ga malo postarao, ali načelno, sviđa mu se. Kad sam došao na ceremoniju, već su otkrili bistu. Kasnije sam pričao s Cristianom i bio je zadovoljan, kao i njegova majka Dolores - rekao je Emanuel.

- Pa ni Isus nije mogao udovoljiti svima. Ovo je pitanje ukusa, nije baš tako jednostavno, nekima se sviđa, nekima ne. Radio sam prema Ronaldovoj fotografiji koju sam pronašao na internetu - dodao je Španjolac za Globo Sports.

Što reći, neka Twitter priča umjesto nas...

 

Naši partneri pišu
Message