Obavijesti

Sport

Komentari 26

On nije čovjek, on je The Rock: Dok 'vara' pojede 7700 kalorija

On nije čovjek, on je The Rock: Dok 'vara' pojede 7700 kalorija
1

Tijekom hrvačke karijere bavio se bodybuildingom, a i dan danas puno vremena provodi u teretani. Čovjeku njegove konstitucije potrebno je mnogo energije. Puno više nego prosječnom čovjeku

VIDEO

Dwayne 'The Rock' Johnson (47) jedan je od najpopularnijih svjetskih glumaca trenutno pogotovo kada dođe do akcijskih blockbustera. Amerikanac je u karijeri zaradio preko 280 milijuna dolara od čega 20 milijuna za posljednji nastavak Brzih i Žestokih: Hobbs & Shaw.

Međutim, svoju karijeru javne ličnosti započeo je američkim nogometom te je nakon diplomiranja 1995. na području kriminologije i psihologije potpisao za Calgary Stampederse.

U američkom nogometu nije se dugo zadržao te je već iduće godine ostvario debi u WWF-u, današnjem WWE-u, gdje je postao jedan od naboljih 'kečera' ikada i svjetska ikona. Dosegao je globalnu slavu te sudjelovao u legendarnim epizodama WWE Raw i WWE SmackDown prije nego se bacio u filmske vode.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Tijekom hrvačke karijere bavio se bodybuildingom, a i dan danas puno vremena provodi u teretani. Čovjeku njegove konstitucije potrebno je mnogo energije pa su tako marljivi američki znanstvenici izračunali koliko to The Rock unese kalorija kada mu je "cheat day".

Za primjer su uzeli jedan njegov "cheat day" obrok koji je objavio na Instagramu. Izbrojali su preko 50 komada sushija, a budući da jedan nosi oko 60 kalorija, The Rock je samo u sushiju u tijelo unio oko 3300 kalorija.

Zatim je dodao i 10 kolača s dvostrukom mliječnom čokoladom i kikiriki maslacem. Kada se sve izračuna, kolačići za desert iznose oko 4400 kalorija.

To je ukupno oko 7700 kalorija što je preporučeni dnevni iznos za tri odrasla muškarca!

The Rock sve izgubi napornim treningom i potrebna mu je ogromna količina energije kako bi njegovo tijelo normalno funkcioniralo.

A na Instagramu redovito objavljuje svoje obroke. Bilo je i nekih na oko većih od ovog kojeg su znanstvenici uzeli za eksperiment.

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu