Obavijesti

Sport

Komentari 10

One odlučuju umjesto njih! Čelične žene u nogometu

One odlučuju umjesto njih! Čelične žene u nogometu
6

Tottiju je mama zabranila da ikad ode iz Rome, Bodu Illgnera žena je povukla u Real Madrid, a Nives Drpić trenutno je zaludila Bundesligu

VIDEO

Francesco Totti rođen je u Porta Metroniji, radničkoj četvrti Rima. U njegovoj obitelji navijalo se jedino za Romu i nikad nije nosio dres nekoga drugoga kluba. Samo Rominu “desetku”. Majka Fiorella najveći je razlog zašto je jedan od najvećih talijanskih majstora lopte godinama odbijao milijunske ponude Milana ili Reala i odlučio ostati.
- Hoću Nestu i hoću Tottija - rekao je prije nekoliko godina Milanov gazda Silvio Berlusconi.
I dobio je - Nestu. Totti se nikad nije ni pojavio na pregovorima. Sve i da je htio, nije smio. Mama Totti ne voli Berlusconija.
Nije to bio prvi put, Milan mu je nudio kuću i milijunski ugovor još dok je bio Romin junior.
- Francesco neće mrdnuti iz Rima. I 'basta’ - poručila je Fiorella.
Ona je zaslužna što je Totti “romanist” zauvijek i što je jedan od rijetkih igrača koji nikad nisu mijenjali klub.
- Ma odrezat ću mu jaja ako mu ikad padne na pamet otići - rekla je Fiorella u šali nakon osvajanja naslova prvaka 2001. godine, tek trećeg u povijesti.
Danas 32-godišnji Francesco, koji od 16. godine igra za Romu, sve do prije nekoliko godina živio je s majkom i ocem. U međuvremenu je oženio lijepu Ilary Blasi i odselio se. Dobili su dvoje djece, a prvi susjed im je - mama Fiorella. Primjera poput Tottijevih ima koliko vam drago. Nedavno se ugledni menadžer žalio kako mu je propala unosna provizija od transfera brazilskog igrača u Europu.
- Sve smo dogovorili do u detalje, klub je pristao platiti odštetu, igrač je prihvatio uvjete i u džepu je imao kartu za Europu, samo se čekao potpis. No sutradan je nazvao i rekao mi da mu majka ne dopušta da ide?! U Brazilu je majka sve - pričao je menadžer, kojem je “zakon majke” iz džepa izbio nekoliko stotina tisuća eura.

OTMICA RIJEŠENA JER JE TAKO ŽELIO TOTTI
Ničije apele da me se pusti nisu shvaćali ozbiljno, sve dok jedan od njih na televiziji nije vidio Francesca Tottija s porukom “oslobodite Giulianu”. Totti mu je najdraži igrač. Ne znam je li zbog toga, ali ubrzo su me oslobodili, ispričala je Giuliana Sgrena, talijanska novinarka koju su oteli u Iraku.

BODO, AJDE POŽURI, IDEMO U MADRID
Kupi stvari. Idemo u Real Madrid, navodno je njemačkom golmanu Bodi Illgneru rekla supruga Bianca.
- To je najtvrđi pregovarač s kojim smo ikad imali posla - rekli su čelnici Kraljevskog kluba.

JOJ ZNATE, ONA BI IPAK U EVERTON
David Unsworth odlazio je iz West Hama. Imao je ponude Evertona te Aston Ville i odabrao Villu. No supruga ga je nakon mjesec dana nagovorila da ode i kaže im da je pogriješio, da bi ipak radije u Everton.

ŠEFICA JE LIJEPA SYLVIE
Njemački mediji pisali su kako je Sylvie, lijepa supruga Rafaela van der Vaarta, najutjecajnija žena njemačkog nogometa jer je ona navodno odlučivala hoće li Nizozemac ostati ili otići u Real Madrid. Otišao je.

VEĆA ZVIJEZDA OD DINA
Njemački mediji više pišu o malom Karlsruheu nego o Bayernu otkako je došao Dino Drpić. Naravno, razlog nije Dino, nego njegova lijepa supruga Nives Celzijus. Ona je veća zvijezda od Dina.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka
Navijači Hajduka o novom predsjedniku: Ivane, nevrime je! Ako Perišić sada ostane...
ON ĆE NASLIJEDITI JAKOBUŠIĆA?

Navijači Hajduka o novom predsjedniku: Ivane, nevrime je! Ako Perišić sada ostane...

Ivan Bilić trebao bi biti predsjednik Hajduka. Bivši torcidaš glavni je kandidat, a jedan je fan napisao: 'Nadam se da će uspostaviti normalnu atmosferu bez ikakvih prgavih familija, mitomanije i da neće dopustiti da igrače postrojava itko drugi osim trenera