Obavijesti

Sport

Komentari 12

Opaka najava spektakla: Soldić brani naslov protiv nokautera

Opaka najava spektakla: Soldić brani naslov protiv nokautera
1

Protivnik će mu biti jedan od najboljih čeških boraca Patrik Kincl, 30-godišnjak sa skorom 22-9, koji se trenutno nalazi u najboljoj formi karijere. Slavio je u posljednjih devet od 10 borbi

Još 12 dana ostalo je do KSW-ova spektakla u Wembley Areni u Londonu gdje će se održati čak četiri borbe za pojas. Bit će tu ona za titulu teške, poluteške i lake, no nas ipak najviše interesira ona za pojas velter prvaka gdje Roberto Soldić na KSW 50 drugi put brani pojas.

POGLEDAJTE VIDEO:

Protivnik će mu biti jedan od najboljih čeških boraca Patrik Kincl, 30-godišnjak sa skorom 22-9, koji se trenutno nalazi u najboljoj formi karijere. Slavio je u posljednjih devet od 10 borbi, odnosno u zadnjih 14 od 16 i bilo je samo pitanje trenutka kad će ga neka veća promocija dovesti.

Dogodilo se da je to KSW, koji mu je pružio najbolje uvjete i priliku života, a to je instant napad na Soldićev pojas. Budući da je Robo trenutno najtraženija roba europskih boraca, i da čini prepreku nakon koje bi se pojavio interes samog UFC-a, ne čudi što je Kincl objeručke prihvatio ponudu najjače europske MMA organizacije. Pobjeda u debiju gurnula bi ga u visine.

Susret dva vrhunska udarača garantira okršaj u kojem Soldić ipak ne bi trebao imati previše problema i u kojem je veliki favorit.

KSW je povodom borbe složio sjajan video najave, ostalo je još samo 12 dana do MMA spektakla...