Obavijesti

Sport

Komentari 2

Opalio Batshuayija u 'dragulje': Ajoj, zabio sam mu krampone

Opalio Batshuayija u 'dragulje': Ajoj, zabio sam mu krampone
5

Maguire je na travnjaku ostao nakon što je s poda u prepone kramponima pogodio Batshuayija, a VAR je previdio jedan lako uočljiv Unitedov faul prije poništenja Chelseajevog gola za 1-1

VIDEO

Manchester United u ponedjeljak je pobijedio na Stamford Bridgeu Chelsea 2-0 uz veliku pomoć suca Anthonyja Taylora i njegovih prijatelja iz VAR-sobe. Najbogatija i (kažu) najpoštenija liga na svijetu nije pošteđena sudačkih skandala. Sa svim kamerama i VAR-ovima ovog svijeta na svakom stadionu.

Pokretanje videa...

00:27

Chelsea - Man. United završilo je 0-2, a od dva poništena Chelseajeva gola jedan je bio regularan i Unitedov kapetan Harry Maguire trebao je dobiti crveni karton zbog udaranja Michyja Bashuayija, ali je 'pomilovan' pa je ostao na travnjaku i zabio drugi gol za goste!

- Znao sam da mi je na leđima, mislio sam da će pasti na mene i prirodna reakcija bila je da ga pokušam zadržati. Nije to bio udarac, nisam htio učiniti ništa slično, samo sam ispravio nogu da ga zadržim ako bude padao na mene. A najgore je što imam čepove na vrhu kopačke pa ispalo još gore, ali ispričao sam mu se - briljantno je poručio Maguire nakon utakmice.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

- Imao je puno, puno sreće. Možda se izvukao zbog svoje osobnosti, miran je inače momak, ali definitivno ga je udario - rekao je Roy Keane, bivši kapetan Uniteda i komentator Sky Sportsa.

"Crveni", jasan je na Twitteru bio Cesc Fabregas, bivši igrač Chelseaja.

- Da, mislim da je to crveni karton. Sudac to ne može vidjeti, to mora pregledati VAR - smatra Jamie Carragher, legendarni stoper Liverpoola.

A Maguire je na travnjaku ostao nakon što je podlo i očigledno s poda u prepone kramponima pogodio Michyja Batshuayija:

- Maguire je trebao biti isključen to je jasno kao dan i očito je utjecalo na utakmicu. Nije mi jasno zašto ne gledaju na ekran kraj terena, trebali bi ga koristiti - izjavio je Frank Lampard, trener Chelseaja.

- Na prvu se čini da je Maguire slučajno pogodio napadača Chelseaja u borbi za loptu, ali na snimci se vidi da je branič Uniteda jasno napravio potez koji je mogao izbjeći, nagazio je Batshuayija i trebao je dobiti crveni. VAR suci su to gledali, ali procijenili su da to nije jasna i očigledna pogreška suca Anthonyja Taylora - rekao je Mark Clattenburg, iskusni engleski sudac.

Prvi gol (zabio ga je Kurt Zouma glavom) Chelseaju je poništen u 55. minuti i bio bi izjednačujući, za 1-1. Suci su vidjeli da je Unitedov igrač gurnut s leđa, ali nekako su odlučili biti slijepi na ono što su vidjeli milijuni gledatelja širom svijeta, da se taj faul dogodio zato što je Chelseajevog igrača s leđa gurnuo Unitedov igrač!

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE

I na kraju... Mateo Kovačić, Frank Lampard & com. ostali su bez bod(ova) nakon dva baš teška sudačka previda i - nikome ništa. Mogu se žaliti upravi londonskog vodovoda. U subotu ih čeka derbi s Tottenhamom, a u utorak 25. veljače prva utakmica osmine-finala Lige prvaka s Bayernom.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša
LJUBAV NEMA GRANICA

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša

Endrick i njegova djevojka obavezno moraju reći jednom drugom "volim te" u svakoj situaciji. Tu su i neke druge klauzule koje bi se trebale pobrinuti kako će ovom tinejdžeru uvijek prave stvari ostati prioritet
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu