Obavijesti

Sport

Komentari 61

Opet se ponovilo! Čim je Ćosić rekao 'gotovo je', eto nam čuda

Opet se ponovilo! Čim je Ćosić rekao 'gotovo je', eto nam čuda
1

Nakon što je Neymar u 88. minuti pogodio za 4-1 Barcelone, komentator HRT-a Drago Ćosić rekao je da je prekasno za čudo. I malo je onih koji bi rekli suprotno... No, ovo nije prvi put da je Drago 'zacoprao' nekog

VIDEO

Igrala se u 88. minuta na Nou Campu između Barcelone i PSG-a, Neymar je savršeno pogodio iz slobodnjaka za 4-1 Barcelone, a HRT-ov komentator Drago Ćosić zaključio da je ipak prekasno za Barcelonu da dođe do čudesnog preokreta.

Uostalom, kao i velika većina onih koji su pratili utakmicu, na kojoj god strani bili. U sljedećih sedam minuta dogodio se najveći preokret u povijesti nogometa, Španjolci su preko Neymara iz penala te Sergija Roberta u zadnjim sekundama uhvatili vlak za četvrtzavršnicu. 

Ovako je pak doživio ludu završnicu u Kataloniji.

VIDEO

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Pogodak Sergija Roberta za povijest! ... i naravno Drago Ćosić :)

Posted by Nogometni Dnevnik on Wednesday, March 8, 2017

I ponovno se pokazalo ono da kad Drago Ćosić kaže 'gotovo je', pravi strahovi tek počinju.

- Samo malo, da pogledam u bilježnice. Da vidimo, najveća hrvatska pobjeda na europskim prvenstvima bila je protiv Danske 3-0. Druga najveća bila je protiv Irske 3-1, rekao je Drago Ćosić u prijenosu utakmice Europskog prvenstva između Hrvatske i Češke u St. Etienneu.

Hrvatska je u tom trenutku vodila 2-0, no svima je već tada bilo jasno da počinju problemi za Vatrene. Na kraju je završilo 2-2, a susret su obilježili i neredi na tribinama.

- Gotova je priča. Dinamo je za manje od pola sata osigurao playoff Lige prvaka! - rekao je Drago prenoseći utakmicu Dinama protiv norveškog Moldea u kvalifikacijama za Ligu prvaka u ljeto 2015.

Dinamovce je time opasno "zacoprao". U 22. minuti utakmice Dinama i Moldea u Norveškoj objavio da je sve "gotovo". Dinamo je tada vodio 3-0. Pogađate, primio je tri gola i bio je na rubu ispadanja...

Ćosić je 'zacoprao' i švedski Malmö u 2. pretkolu Kupa uefa, 12. kolovoza 1997. na Poljudu. Gosti su u 60. minuti preko Gudmundssona zabili za 2-0, a Ćosić 'pokopao' Splićane izjavivši: "2-0! Malmö je ovim golom osigurao nastup u 1. kolu Kupa uefa".

Naravno, kako vrag nikad ne spava, Hajduk je, golovima Skoke u 78., pa Sedloskog u 80. minuti izjednačio, da bi Mass Sarr u 90. donio Hajduku pobjedu. 

- Vjerovao sam i rekao sam, nakon što je Malmo poveo 2-0, da još ima mogućnosti i nade za Splićane - 'lupio' je Ćosić nakon što je Hajduk okrenuo rezultat.

Da je stvarno rekao, tko zna, možda Hajduk nikad ne bi okrenuo. Ovako, 'pogurao' je Splićane...

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 61
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...