Obavijesti

Sport

Komentari 12

Opet se skandira 'Ku-le, Ku-le'! Franko majstor za lude golove

Opet se skandira 'Ku-le, Ku-le'! Franko majstor za lude golove
3

Vremešniji su se navijači naježili kad je stadionom opet odjekivalo 'Ku-le, Kule'! Prije više od 40 godina Miodragu Kustudiću, a danas - novom ljubimcu tribina, Sandru Kulenoviću, kad je iz penala u 90' zabio za 2-0

VIDEO

Nakon velikog europskog uspjeha, pobjede u Danskoj i plasmana u EL skupine, momčad Simona Rožmana položila je uvijek težak ispit povratka u HNL stvarnost: Rijeka-Belupo 2-0. Teško, zubima i noktima iščupano, uz dozu sreće, ali - 100% zasluženo.

POGLEDAJTE VIDEO: Miško i Kule vode slavlje

Pokretanje videa...

Riječko slavlje u Kopenhagenu 01:04

Baš kao u Kopenhagenu, u glavnoj ulozi bio je sjajni kapetan Franko Andrijašević, baš kao u Kopenhagenu bio je potreban jedan sretni odbijanac, ali svaku naklonost sreće Rijeka je i neki dan u Danskoj i večeras na svojoj Rujevici apsolutno zaslužila.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Andrijašević je u tri dana složio dva zlata vrijedna gola, jedan čudniji od drugoga, ali treba rintati 90 minuta i znati uvijek biti tamo gdje treba. Instinkt koji odvaja dobre od natprosječnih. Zato je Franko... Franko. Nogometaš posebne kategorije.

Franko zabio prsima, Kulenović skinuo kletvu protiv Slavena...
Franko zabio prsima, Kulenović skinuo kletvu protiv Slavena...

Svaka čast i jednima i drugima. Belupu koji je neosporni kralj HNL-remija, koji je patio pod dominacijom superiornog protivnika, ali na 0-0 Rijeku držao do 68', a složio i poneku dobru šansu (pa udario ili u zid Ivana Nevistića ili vlastite nepreciznosti).

Rijeci opet kapa do poda jer je od 1.-90. igrala svoju igru. Sa istih iscrpljenih startnih 11 kao prije tri dana kraljeve remija srušila je umorna, ali uporna, vrijedna, samouvjerene i 'tvrdoglava' - europska Rijeka.

Mišković: Kao da igramo Ligu prvaka! Odlično za Hrvatsku...
Mišković: Kao da igramo Ligu prvaka! Odlično za Hrvatsku...

Niti su se opustili, niti su 'poletjeli', niti su ispali provincijalci koji dobiju u Europi pa se razvodne u HNL-u. Momčad slijedi Rožmana, mladi trener drži svlačionicu radom, znanjem i nogometnom strašću.

Vremešniji su se navijači naježili kad je stadionom opet odjekivalo 'Ku-le, Kule'! Prije više od četrdeset godina majstoru Miodragu Kustudiću, a danas - novom ljubimcu tribina, Sandru Kulenoviću, kad je iz penala u 90' zabio za 2-0.

Svaka čast, Rijeko! Rožmanovi fajteri jači i od Kopenhagena i od grčeva: Krepat ma ne molat
Svaka čast, Rijeko! Rožmanovi fajteri jači i od Kopenhagena i od grčeva: Krepat ma ne molat

Opet publika na Rujevici, opet fajterska i nepopustljiva Rijeka, opet igrači kojima se ne da u svlačionicu dok slave i pjevaju zajedno sa svojim navijačima. Koji su im, navijački nerealno, skandirali 'Ša-mpi-o-ni'! U njihovim srcima to i jesu, 100%.

Vidi sve članke ovog autora
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...