Obavijesti

Sport

Komentari 14

Oprez: Slovaci ne primaju, a nama gol zabija tko god stigne!

Oprez: Slovaci ne primaju, a nama gol zabija tko god stigne!
1

U zadnjih 15 susreta, od Argentine na SP-u, “vatreni” samo jednom nisu primili gol, od Engleske na Rujevici (0-0). U tih 15 primili smo 27 golova, a u zadnjih sedam susreta nakon te Engleske čak 11

Slovačka je na Fifinoj ljestvici 31. reprezentacija svijeta. Ispred su Iran, Wales, Venezuela, Tunis, Sjeverna Irska... Iako, da pogledate sastave, zasigurno ste čuli za više slovačkih igrača nego njihovih.

Pokretanje videa ...

Milan Škriniar vrijedi 60 milijuna eura, što je više od svih Hrvata (Brozović je najcjenjeniji s 50 milijuna), a bez Kovačića i Rakitića, prvih 11 Slovaka neće biti puno manje vrijedno od Dalićevih udarnih 11. Ako uopće...

Dalić: Što je s Rebićem? Ma to su se dečki samo zafrkavali...
Dalić: Što je s Rebićem? Ma to su se dečki samo zafrkavali...

Slovačka ima igrače Intera, Lazija, Parme, Borussije (M), Herthe, Zenita, Celte... Slovačka u zadnjih deset utakmica ima pet pobjeda i četiri poraza, što je bolji učinak nego Hrvatska. Daliću će, naime, ovo biti 11. susret nakon finala SP-a, a u deset postmundijalskih ima po četiri pobjede i poraza te dva remija.

Slovačka u zadnjih pet kvalifikacijskih utakmica kod kuće ima pet pobjeda (Škotska, Litva, Slovenija, Malta, Mađarska). I, da, Slovačka u tih pet susreta nije primila gol.

A Hrvatskoj “zabija tko stigne”! U zadnjih 15 susreta, od Argentine na SP-u, “vatreni” samo jednom nisu primili gol, od Engleske na Rujevici (0-0). U tih 15 primili smo 27 golova, a u zadnjih sedam susreta nakon te Engleske čak 11.

 

Marek Hamšik otišao je u Kinu gdje zarađuje devet milijuna eura, a on, Duda, Mak, Rusnak, Kucka, Lobotka i društvo izgubili su u Walesu 1-0 te dobili Mađare 2-0 i Azere 5-1.

Da, ovo je po mnogočemu najteža utakmica “vatrenih” u kvalifikacijama za Euro 2020.