Sport

Komentari 20

Osijek može na Tottenham u playoffu Konferencijske lige, Riječani imaju nešto lakši put...

Osijek može na Tottenham u playoffu Konferencijske lige, Riječani imaju nešto lakši put...

Momčad Nenada Bjelice će u trećem pretkolu KL igrati protiv CSKA Sofije, dok će se momčad Gorana Tomića za playoff boriti sa škotskim Hibernianom. Evo na koga mogu u playoffu...

Hajduk je svoj ovosezonski europski put okončao u Kazahstanu, dok su Osijek i Rijeka izborili treće pretkolo Konferencijske lige. Momčad Nenada Bjelice će tamo igrati protiv CSKA Sofije, dok će se momčad Gorana Tomića za playoff boriti sa škotskim Hibernianom, a evo na koga hrvatski predstavnici mogu na posljednjoj prepreci prema grupnoj fazi Konferencijske lige.

Osijek

Hrvatski doprvak se nalazi u drugoj grupi kao nenositelj te u playoffu može na pobjednike ogleda: Ujpest (Mađarska) - Basel (Švicarska), AEL Limassol (Cipar) - Qarabag (Azerbajdžan) i TNS (Wales) - Viktoria Plzen (Švicarska). Ali i jednu 'krupniju' ribu, londonski Tottenham.

Rijeka

Riječani su također nenositelji, ali je njihov put prema grupnoj fazi Konferencijske lige kud i kamo lakši. Njihovi potencijalni protivnici su pobjednici ogleda: Astana (Kazahstan) - KuPS (Finska), PAOK (Grčka) - Bohemian (Irska), Feyenoord (Nizozemska) - Luzern (Švicarska), Gent (Belgija) - RFS (Latvija).

Hrvatski predstavnici, naravno, prvo moraju proći treće kolo da bi uopće došli do playoffa, a protivnika će saznati 2. kolovoza kada na rasporedu ždrijeb u Nyonu.