Obavijesti

Sport

Komentari 184

Remi na Maksimiru: Mierez načeo Dinamo, a Petković iz slobodnjaka poravnao rezultat

Remi na Maksimiru: Mierez načeo Dinamo, a Petković iz slobodnjaka poravnao rezultat
6

Špikić je u prvom poluvremenu u dva navrata zatresao mrežu Osijeka, ali zbog zaleđa su mu poništili golove. Osijek je golom Miereza šokirao Dinamo, a Petković je majstorijom iz slobodnjak zabio za konačnih 1-1

U posljednjem susretu 24. kola SuperSport HNL-a Dinamo i Osijek su pred 5.100 gledatelja na stadionu Maksimir odigrali 1-1.

Pokretanje videa...

Dinamo i SP 00:55

Gosti su poveli u 55. minuti golom Ramona Miereza, a izjednačio je Bruno Petković sedam minuta kasnije.

Dinamo je ovim rezultatom povećao prednost na ljestvici, sada ima 12 bodova više od Hajduka, dok je Osijek, pod vodstvom novog trenera Borimira Perkovića, osvojio važan bod na neugodnom gostovanju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Prvo uzbuđenje na utakmici dogodilo se u 11. minuti, kada je Dario Špikić nakon ubacivanja Brune Petković svladao Marka Malenicu, ali je pomoćni sudac podigao zastavicu i označio zaleđe.

Dinamo i Osijek susreli se u 24. kolu Prve HNL

U 27. minuti je ponovo poništen gol Špikiću. Nakon ubačaja iz kornera Josip Mišić je vratio na drugu stativu, a Špikić glavom zabio u gol. Međutim, još jednom je bio u zaleđu.

Tri minute kasnije Špikić je probio po desnoj strani i odlično proigrao za Martina Baturinu koji je iz izgledne situacije promašio gol.

Prvu priliku u nastavku gosti su pretvorili u vodstvo. Vedran Jugović je ubacio iz kornera, lopta se odbila do Mile Škorića koji je vraća na gotovo 16 metara za Ramona Miereza, a Argentinac je lijepo nogom naciljao sam kut i lopta je uz vratnicu završila u mreži.

Dinamo i Osijek susreli se u 24. kolu Prve HNL

Dinamo je izjednačio u 62. minuti majstorijom Brune Petkovića koji je pogodio iz slobodnog udarca poslavši loptu ispod Osječana koji su skočili u "živom zidu". U 66. minuti "modri" su mogli okrenuti rezultat, pucao je Baturina s ruba kaznenog prostora, ali je Malenica sjajno reagirao.

U 67. je do drugog gola mogao i Petković, ali je Žaper "počistio" ispred praznog gola. U 69. minuti Ljubičić je probio lijevu stranu, Barišić je startao na loptu, a sudac Strukan je u prvi trenutak pokazao na bijelu točku. No, Ljubičić je sam pokazao da nije bilo kontakta. U 76. minuti je gostima pomogla i greda, nakon odličnog udarca Luke Ivanušeca.

U 83. minuti Lovrić je sjajno uposlio Miereza koji je fantastično pogodio za 2-1, no i Argentinac je bio u minimalnom zaleđu.

Dinamo i Osijek susreli se u 24. kolu Prve HNL

Golove možete pogledati OVDJE

Na ljestvici vodi Dinamo sa 56 bodova, Hajduk je ostao na 44, dok je Osijek treći sa 36 bodova.

Lokomotiva je osma sa 28 bodova, a zadnje dvije pozicije drže Šibenik sa 20, i Gorica sa 13 bodova.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
24. kolo HNL 17.30 , Maksimir
Dinamo
Petković 61'
1 : 1
Osijek
Mierez 55'
Sortiranje događaja
90'+5

Kraj utakmice.

90'+3

Špikić je potegnuo, ali nije bio dovoljno precizan. Lopta je otišla visoko iznad gola. 

90'

Četvrti sudac pokazao je još pet minuta sudačke nadokande. 

86'

Petković izlazi, a ulazi Drmić. 

85'

Malenica dobio žuti karton. 

Komentari 184