Sport

Komentari 17

Krstanović je srušio Osječane, gosti se propisno ispromašivali

Krstanović je srušio Osječane, gosti se propisno ispromašivali

Slaven Belupo se od prve minute postavio čvrsto po hladnom i iznimno vjetrovitom vremenu u Koprivnici. Poveli su 'farmaceuti' golom Krstanovića u 24. minuti, a Osječani nisu uspjeli probiti dobrog Filipovića

Ivan Krstanović ponovno je bio čovjek odluke. Pao je u šesnaestercu nakon povlačenja Lončara i hladno realizirao penal za 1-0 u 24. minut, a taj je gol bio dovoljan za pobjedu 'farmaceuta'.

Imat će za čime žaliti Osječani i Dino Skender jer su se nakon mlakog prvog poluvremena u nastavku propisno ispromašivali. Marić je pogodio stativu, a Ejupi je zabio gol koji je poništen zbog prekršaja nad Međimorecom. U posljednjih dvadesetak minuta su igrači Slavena 'na iskustvo' trošili vrijeme, a igru je zbog ozljede morao napustiti strijelac Krstanović. 

Do kraja utakmice pokušavali su Osječani mnoštvom ubačaja, ali nisu uspjeli zabiti danas sigurnom Filipoviću. Osijek sad ima isti broj bodova kao četvrti Hajduk (53), dok Gorica na petom mjestu ima 50, a Lokomotiva iza njih 48. Borba za Europu se nastavlja.

Najčitaniji članci