Obavijesti

Sport

Komentari 266

Kleinheisler zabio bombetinu, a Bohar dokrajčio Lokomotivu

Kleinheisler zabio bombetinu, a Bohar dokrajčio Lokomotivu

Kleinheisler je zabio fantastičan gol kojim je Osijek doveo u vodstvo, a Mierez je promašio penal. Kačavenda je imao fantastične prilike i u prvom i u drugom poluvremenu, ali sve je promašio

Osijek je u predzadnjem kolu HNL-a svladao Lokomotivu u Kranjčevićevoj 2-0 i tako zakomplicirao domaćinima njihovu borbu za opstanak u 1. HNL.

Lokomotiva je puno bolje ušla u utakmicu i već u prvih deset minuta imala čudesnu priliku Kačavende koji je imao 1 na 1 s Ivušićem pa prebacio gol, kao i gredu Šimića.

Ipak, od tih prilika nije bilo ništa, a hladan tuš 'lokosima' donio je Kleinheisler koji je u 59. minuti zabio čudesan gol s preko 20 metara.

Mierez je pucao penal u 73. minuti, no poslao je loptu preko gola, jednako kao i Kačavenda koji je ponovno promašio čistu 1 na 1 šansu. Ovaj put nije prebacio gol, već pucao pokraj.

U prvoj minuti nadoknade Bohar ostaje sam kao duh i s nekoliko metara zabija glavom za 2-0.

Osijek ostaje drugi sa 74 boda, a Lokomotiva je sad osma s bodom više od Istre i dva boda više od Varaždina koji još ima igrati s Rijekom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
HNL 19:05 , Stadion Kranjčevićeva, Zagreb
Lokomotiva
0 : 2
Osijek
Kleinheisler 59', Bohar 90+1'
Sortiranje događaja
90+7'

KRAAJ!

90+1'

GOOOL! Bohar je bio na pravom mjestu u pravo vrijeme, našao se sam ispred gola i glavom matirao protivničkog golmana! Ubacio mu je Kleinheisler!

90

Igrat će se sedam minuta nadoknade.

73'

Mierez je promašio penal! Lopta je otišla lijevo od vrata...

72'

Penal za Osijek!

Komentari 266